Beskrivelse af boligen

Sjældent udbudt villa med skøn panoramaudsigt til Vejle Fjord nær skov og strand.

Velkommen til ro, fuglesang og masser af plads.
En sjældent udbudt beliggenhed i et af Bredballes mest attraktive kvarterer, hvor I vil bo side om side med naturen samtidig med, at I er tæt på Vejles handels- og kulturliv, hvor der er noget for enhver smag.

Fra villaen kan I nyde en panoramaudsigt til fjorden og et smukt kig til Vejlefjordbroen.

I får et dejligt hjem på 207 kvm. fra 1964, som ligger for enden af en blind vej med gode naboer. I får kort gåafstand til skole, daginstitution samt hverdagens fornødenheder, mens Tirsbæk Strand kun ligger 5 minutter væk på cykel.

Villaen er en indflytningsklar stor lys bolig på en stor grund, der dækker over 1050 kvm., hvor der også er plads til boldspil.

Boligens 207 kvm er godt udnyttet med blandt andet tre gode værelser, gæstetoilet såvel som badeværelse med badekar og brus. Det moderne køkken fra 2021 er indbydende og giver gode rammer omkring madlavningen, mens den store dobbeltstue med udgang til både en sydvendt- og vestvendt terrasse, gør det muligt at indrette med både spisebordsarrangement, solstole og sofahjørne, hvorfra I kan nyde sommeren og solen, der spejler sig i fjorden.

Kontakt sælger

JB

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer