Beskrivelse af boligen

Velindrettet, lys andelslejlighed på Odinsgade 50U, perfekt beliggende centralt i Vejle til salg.

Månedlig boligydelse på kun: 2.701 kr.
Salgspris: 895.000 kr

Andelslejligheden ligger centralt i Vejle. Med dag­lig­va­re­bu­tik­ker inden for 250 meter og 200 meter til byparken har du alt, hvad du behøver lige i nærheden. Og med Vejle centrum blot en kort afstand væk, har du et væld af shoppings muligheder og gode restauranter tæt på.

Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af en fin entre med vaskesøjle, hvorfra badeværelset ligger til højre. Herfra fortsætter du ind i det åbne stue- og alrumsmiljø, køkkenet er fra 2022 og indeholder opvaskemaskine, køle- fryseskab, induktionskogeplade og ovn. Boligen byder desuden på et skønt stort værelse, med godt lysindfald og indbyggede skabe.

Til denne andelsbolig hører en fantastisk fælles tagterrasse, hvor du kan nyde en udsigt over området. Derudover får du også adgang til et privat depotrum, et fælles cykelskur, et praktisk fælles vaskerum og ikke mindst den private fællesgård med parkeringsmuligeder der gør hverdagen lidt lettere.

Fakta om boligen
Kommune: 7100 Vejle
Boligsreal ifølge BBR: 66m2
Opført: 1942/1991
Zonestatus: byzone
Fællesfaciliteter: P-plads, udendørsarealer, tagterrasse, cykelskur, vaskerum
Ejendommens primære varmekilde: fjernvarme
Månedlig boligydelse: 2.701 kr.
Aconto varme: 466 kr.
Aconto vand: 155 kr.
Andelsboligforeningen Mejeriet er bestående af 17 andele.
Energimærke: C
Salgspris: 895.000 kr.
Administrationsomkostninger afholdt af køber i forbindelse med overdragelse - estimeret: 7.500kr
Maksimal andelsværdi: 950.656 kr.

Årligt samlet varmeforbrug i 2023: 5.398 kr.

Tag endelig fat i mig hvis vi skal finde et tidspunkt til en fremvisning, eller hvis du vil have fremsendt yderligere materiale i form af vedtægter i andelsboligforeningen, seneste årsregnskab, husorden, generalforsamlingreferat mv.

Øvrige udgifter vedrørende ejendommens drift og vedligeholdelse: Køber gøres opmærksom på, at der vil være udgifter til energi, vand, andre forbrugsafhængige forhold, eftersyn af forsyningsanlæg samt løbende vedligeholdelse, og at disse udgifter ikke fremgår af hverken salgsopstillingens forbrugsafhængige udgifter eller boligydelsen.

Forsikringsforhold: Ejendommen er forsikret via andelsboligforeningen hos Alm. Brand Forsikring
Præmien, der indgår i boligafgiften, dækker brand- og husejerforsikring, herudover dækkes:
Svamp: Ja
Insekt: Ja
Rørskade: Ja, udvidet

Vigtig information: Der gøres opmærksom på,at overdragelsesaftalen, hvis den alene er underskrevet af køber, er et tilbud til sælger, og sælger er ikke forpligtet til at accepterer tilbuddet, heller ikke selv om det må være i overensstemmelse med udbudsvilkår.

Kontakt sælger

Camilla Friis

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer