Beskrivelse af boligen

Beskrivelse:
Flot og arkitektonisk villa i 2 plan med 212kvm. boligareal, 80 kvm. tagterrasse med fjordkig og 52 kvm. Garage/indgangsparti med adgang direkte til hall. Herudover lukket garage på 28 kvm. Grunden er på 735 kvm. og er anlagt med terrasser foran huset, rundt om huset og bag ved huset, således at der altid findes solrige hyggekroge - uanset tidspunktet på dagen.
De store terrasser er lavet med henblik på minimal havepasning og maximal hygge og afslapning.
Villaen er beliggende på lille lukket vej med stisystem til Kirkebakken, hvor skolen ligger kun få minutter væk - sikker skolevej for børnene. Fra den 52 kvm. store garage som er indbygget under 1. salen, er der et stort glasparti med indgang til husets hall i stueplanet, hvor der findes to store børneværelser, lækkert badeværelse og bryggers/teknikrum. Fra hallen er der trappe til 1. sal, hvor stue og køkken er indrettet i ét stort rum og med panorama vinduer mod fjorden. Ved siden af stuen er det rummelige soveværelse med tilhørende badeværelse.
Den 80 kvm. store tagterrasse går hele vejen rundt om huset. Foran huset er der udsyn mod fjorden og sol fra tidlig morgen til sidst på dagen, hvorefter aftensolen kan nydes på den nordlige del.
Varmeforsyning er en luft til vand varmepumpe, og der er naturligvis gulvvarme overalt i boligen. Herudover er der et ventilationsanlæg med allergifilter og varmegenindvinding, således at indeklimaet er optimalt for alle. Området hører til den allermest eftertragtede del af Bredballe, og der er ikke langt til konge skoven samt de gode badestrande ved "Albuen" eller ved "Tirsbæk". Dyrehavens fantastisk kuperede skovarealer er også indenfor kort afstand. I området findes gode muligheder for sportsfolket - om det er mountainbike, vandsport eller golf m.v. Kun ganske få minutters kørsel til østjyske motorvej med direkte linje til Århus, Herning, Odense og København - og til den tyske grænse. Her bor man midt i Danmark med de absolut smukkeste omgivelser.

Kontakt sælger

TJ

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer