Beskrivelse af boligen

Lækker 4 værelses ejerlejlighed med 3 soveværelser, have og sydvendt altan i Vejle C

Her får man en ejerlejlighed med hyggelig fælles have, og god beliggenhed kun 600 m fra gågaden.

En god velfungerende ejerforening med god økonomi, flinke naboer i opgangen, messenger/facebook gruppe hvor man let kan kommunikere med hinanden, til f.eks. grillaftener nede i haven og andre aktiviteter.

Lejligheden er oprindeligt en stuelejlighed, men er bygget om, hvor hele kælderen under er udgravet, så det i dag fremstår som èn stor sammenhængende lejlighed i to plan, med indgang fra begge etager. Der er dræn under hele konstruktionen, så det hele er sikret, og kan bruges til beboelse med 235 cm i loftshøjde - I BBR står det dog stadig som disponibelt, og det gør tilgengæld at der er meget lave ejendomsskatter. Hele lejligheden er efterisoleret ifm. ombygning, og har et lavt varmeforbrug. Der er gulvarme der kan justeres særskilt i alle rum.

Samlet areal er på 132 m² - heraf: 67 m² stueetage, 61 m² kælder og 4 m² depotrum. Derudover er der 3 m² sydvendt altan.

Fordele ved lejligheden:
- 550 m til Paladspassagen og Føtex
- 350 m til Rema1000
- Gratis parkering
- Sydvendt altan ☀️
- Aflåst cykelkælder
- Stort depotrum
- Privat have med bordbænkesæt, parasol, solvogne og grill mm. - og pool der kan stilles op om sommeren
- Alle lejligheder har deres egne private vaskemaskiner/tørretumblere i kælderen
- Opvaskemaskine
- Gulvvarme i kælder, der kan justeres særskilt i alle rum
- Røgfrit hjem - Rygning kun tilladt på altan
- Lukket Facebook og Messenger gruppe for alle i opgangen
- Husdyr tilladt (med visse regler og betingelser)
- Skabe, loftsbelysning, gardiner, vaskemaskine og tørretumbler kan tilkøbes/følge med

Lejligheden ligger i Svendsgade 5 i en ejerforening, hvor vi er 8 ejerlejligheder med forskellige ejere. De fleste af ejerne bor der selv. Lejligheden er lejet ud i dag og bliver ledig til marts. Det er muligt at leje den også. Pris ved udlejning er 8.990 kr. + forbrug og vedligeholdeskonto.

Fællesudgifter til ejerforeningen er på 1.700 kr. + aconto varme. Halvårlig ejendomsskat til kommunen er ca. 800 kr., og ca. 5.000 kr. om året i ejendomsværdiskat... Med F3 lån er det muligt at sidde til ca. 2,9% i rente før skat.

Køkkenet er noget af det eneste der ikke er skiftet. Det er kun renoveret bl.a. med nye hvidevare. Jeg har tidligere hentet tilbud ned på nyt, hvor tegningerne kan ses her.. Det kan evt. laves ifbm. overtagelse.

Hele ejendommen har energimærket D, men st.th er bedre isoleret end de andre ifm. ombygningen, så den svare til en C

Jeg kan kontaktes over Facebook - Carsten Aandstad Sørensen, hvor man er velkommen til at skrive en pb ved interresse :)

Kontakt sælger

[email protected]

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden