Beskrivelse af boligen

Denne istandsatte etplansvilla fra 1969 byder på 140 veldisponerede kvadratmeter, hvor opholds- og soveafdelinger er elegant adskilt.

Indvendigt finder I flotte gulve, hvide vægge og listelofter med spotbelysning i badeværelserne, fællesarealerne samt entré og bryggers. Den rummelige entré fører til soveafdelingen med fire gode værelser og et badeværelse med både badekar, separat brus og toilet. I den anden ende af huset ligger bryggerset, endnu et badeværelse og de hyggelige fælles opholdsområder, herunder et stort køkkenalrum og en imponerende pejsestue, der emmer af hjemlig atmosfære.

Villaen er beliggende på en 943 kvadratmeter stor grund med en rummelig indkørsel og carport. Forhaven er anlagt som en klimavenlig have med regnbed, buske og træer. Baghaven byder på en dejlig fliseterrasse med udsigt over grønne marker, en stor plæne perfekt til leg og hyggelige kroge. Terrassen mod markerne nyder morgensolen, hvilket gør den til et perfekt sted at starte dagen.

Beliggenheden er ideel for børnefamilier med kort gåafstand til Engum Skole, der tilbyder undervisning til og med 6. klasse, samt en nærliggende vuggestue og børnehave. Der er knapt 4 km til Bredballe med indkøbsmuligheder og skoler til større klassetrin. En direkte busforbindelse få hundrede meter fra døren og en cykelsti gør det nemt og sikkert for større børn at komme i skole på egen hånd. Hedensted ligger blot 7 minutters kørsel væk med sportstilbud, togstation og indkøbsmuligheder, og motorvejen E45 nås på 8 minutter. Desuden er der kun 15 minutters kørsel til Vejle, hvor et varieret byliv med butikker og lækre spisesteder venter.

Vi glæder os til at vise dig boligen

Kontakt sælger

Lea Hjelholt

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer