Beskrivelse af boligen

Stor villa med sjæl og historie.

Den gamle skole i Gl. Laven er et klassisk smukt hus fra 1887, med røde mursten, hvide dannebrogsvinduer og rødt tegltag.

Skolen er opført i 1887 og respektfuld istandsat i 2000. Huset er beliggende i gl. Laven, 8600, midt i det smukkeste istidslandskab, med vand og skov indenfor gå afstand. Himmelbjerruten går tæt forbi. Fra Laven er der mulighed for at sejle til Ry og Silkeborg. Byen har togforbindelse til Silkeborg og Århus.

Skolen indeholder 2 charmerende lejligheder på ialt 229 m2, som både kan anvendes samlet eller opdelt. Huset kunne være ideelt som flergenerationshus, eller bolig med mulighed for erhverv, eller udlejning i den anden halvdel . Der er parkeringsmuligheder til begge lejligheder.

Lejlighed 1 er den gamle skolestue. Via indgangen i gavlen er der adgang til gang, badeværelse og stort lækker køkken/alrum med fritlagte bjælker og trappe til 1 salen, bestående af et åbent repos, med adgang til to værelser

Lejlighed 2 er den gamle lærerbolig. Lejligheden består af entre, to stuer, køkken, badeværelse, baggang, viktualierum, samt et stort værelse. I stuen er der brændeovn. Uudnyttet 1. Sal.

Skolen er beliggende på en stor grund på 1197 m2 .
Den ugenerte baghave har ældre udhus, brændeskur, gamle frugttræer og hyggekroge.

11 min til indkøb i Ry/Sejs.
33 minutter til Aarhus C
Kort til børnehave og stoppested for skolebussen.

Kontakt oplysninger:
Kent Sørensen
22102665

Kontakt sælger

Malene kajhøj Hansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer