Beskrivelse af boligen

RENOVERINGSPROJEKT - FORVENT EN SLUTPRIS PÅ 4,7 - 4,9 MIO. KR. FOR 300 M2 I 3 PLAN.

Du skal have "mulighedsbrillerne" på, når du kigger på Perikonvej 13 i Sejs-Svejbæk ved Silkeborg, for nej, det er ikke muligt at få så meget plads for så få penge i Sejs-Svejbæk. Og ja, ejendommen ligner lige nu "noget der er løgn".

Her kommer mulighedsbrillerne ind i billedet, for i prisen er der gjort plads til, at du skal bruge ca. 2 mio. kr. til renovering (alt efter temperament) - og så ender du med ca. 200 m2 bolig i 1 1/2 plan med fuld kælder på 104 m2 = omkring 300 m2 til den store famlie eller 2 generationer, der vil bo sammen.

Kælderen med 1 meter over terræn (masser af lysindfald og højt til loftet) er perfekt til vaskerum, aktivitetsrum, gæsteværelse(r) eller kontor + badeværelse.

Stueetagen er klar til stort køkken/alrum, badeværelse og enten kæmpestor stue eller bare stor stue og værelse. Læg dertil en udgang til terrasse med fred og ro mod haven.

Førstesalen skal totalt renoveres, og der skal nyt tag på huset - og hvorfor ikke en tagkonstruktion med trempelspær, så pladsen udnyttes optimalt. Mod nord sætter du panoramavinduer i, og så kan du vågne til udsigt ud over heden og Sindbjerg Stoubjerg.

Nedbrydningen er i gang. Ydertrappen til hoveddøren er pillet ned og alt indmad på førstesalen er pillet ud, så det er nemt at se mulighederne. Med mulighedsbrillerne på.

Kom glad og slip fantasien løs.

Kontakt sælger

Torben Smedegaard Pedersen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer