Beskrivelse af boligen

Rigtig fint og reelt hus i attraktive Alderslyst, som er indvendigt totalrenoveret, meget veludført håndværk med gode materialer hele vejen igennem. Gennemgående troldtektlofter med fantastisk akustik i hele huset.

Fælleskabet og hyggen er vægtet meget højt med et stort åbent HTH køkken samt alrum/stue. Derudover 2 gode værelser med skabe, badeværelse med vaskesøjle, samt en udestue der idag benyttes som sekundær spisestue, men som evt. kan laves om til et tredje værelse.

Der er særdeles gode uderum, med flere solrige terrasser, én overdækket med spots, samt en åben med læ fra 3 sider, igen lækkert bygget med thermowood, zink og cumarutræ, eksklusivt med minimalt vedligehold.
Derudover et godt værksted/hobbyrum med varmepumpe, samt en garage.

Fra adressen er der gåafstand til alt. Skov, sø, midtbyen, samt indkøbscentret ved Nørrevænget. Der er offentligt tilgængeligt sølod, hvorfra man kan isætte kajak, paddleboard mv. 400m fra hoveddøren. Et område vi selv har benyttet en del. Flere billeder, video og materiale haves - fremvisning sker gennem mægleren som har huset i skuffen. Send en besked for yderligere oplysninger.

Kontakt sælger

MS

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer