Beskrivelse af boligen

Flot renoveret villa i skønne Frederiksdal med fantastisk udsigt.
Favoritbolig har fornøjelsen at byde velkommen indenfor til denne flotte storvilla.

Ejendommen ligger skønt og lige ud til åbne marker, hvor I har en smuk udsigt året rundt.

Villaen indeholder pæn og lys entré med klinker som fordeler sig til pænt badeværelse. Husets hjerte er den store lyse stue, hvor der er plads til den helt store familie. Her har du både opholds- og spisestue med et fantastisk lysindfald. Flot køkken med masser af skabsplads samt plads til et spisebord. Desuden har du tre gode størrelse værelser, hvoraf to af dem har udgang til svalegangen med den smukkeste udsigt. Endvidere endnu et pænt badeværelse samt TV-stue med pillebrændeovn og ligeledes udgang til svalegang.

Underetagen indeholder gildesal, teknikrum, gæstetoilet samt stor garage med elektrisk port. Nuværende ejere har renoveret størstedelen af ejendommen, og her skal bl.a. nævnes, at taget, tagrender, vinduer og døre er blevet fornyet. Ligeledes er der luft-til-vand-varmepumpe.

Ejendommens udearealer er hyggeligt anlagt med bl.a. stor køkkenhave, drivhus, fritliggende garage samt stor god velpasset have. Der er masser af attraktive detaljer som er værd at se nærmere på. Her får I en ejendom som ligger i naturskønne omgivelser, og som er beliggende nær Silkeborg samt nær til- og frakørselsmuligheder til motorvejen således man kommer nemt til Aarhus og Herning.

Alt i alt en skøn ejendom i nogle skønne omgivelser som skal opleves.

Favoritbolig byder hjertelig velkommen til Frederiksdalvej 56F.

Kontakt sælger

Anja Jessica Drachmann Olesen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer