Beskrivelse af boligen

Grundplanen tilgodeser børnefamilien med forældreafdeling og et børneafsnit, ligesom det lækre, åbneopholdsmiljø bliver et dejligt samlingspunkt. Her er loft til kip, gips lofter og et flot køkken fra 2022, ligesom I har gulvvarme i hele hjemmet. Beliggenheden i Buskelund nær skole og indkøb samt få minutter fra Silkeborg centrum er på samme vis attraktivt.
Køkken-alrummet og stuen er smeltet sammen i et lyst opholdsrum med loft til kip, ovenlys og markante vinduer, som skaber en vild rumfornemmelse i husets hjerte. Elementerne i køkkenet er elegante med egetræsfronter samt Silestone-bordplader og akkompagneres af smagfulde og praktiske detaljer såsom Quookeren. Havedøren i stuen skaber en flydende overgang mellem de indre og ydreopholdsmiljøer.
I kan glæde jer til at indtage et separat voksenafsnit, som består af et soveværelse med en rummeligskabsvæg og eget badeværelse med brus. Tillige kan børnene frit boltre sig i deres afdeling, hvor de indfinder sig på to gode værelser. I samme fløj har I endnu et badeværelse og det praktiske bryggers, som er aldeles velindrettet og opsat i en U-form.
Udendørs vil I falde for den sydvestvendte have med en solrig terrasse i vedligeholdelsesfri materiale, der inviterer til ophold hele sommeren. Herudover er der en nem græsplæne med en nedgravet trampolin til børnenes store fornøjelse, og foran huset er der på praktisk vis en carport og et skur, så I har ekstra opbevaringsplads og kan parkere bil og cykler i tørvejr.

Kontakt sælger

TD

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer