Beskrivelse af boligen

Moderniseret og lys andelsbolig til salg i Aarhus N tæt på Uni, indkøbsmuligheder og naturskønne områder.

Boligen er rummelig med 2 værelser og flot lysindfald. Den er oplagt til enlige, par og studerende da forældrekøb er tilladt.

Der er egen privat sydvendt altan i rolige omgivelser samt svalegang hvor morgensolen kan nydes. Boligen er løbende moderniseret med ny emhætte, kombi vaskemaskine, bruseinventar og stikkontakter.

Boligen ligger i naturskønt område hvor bl.a. Mollerup skov findes i gåafstand samt Egå Engsø indenfor få kilometer. Skejby centret ligger lige rundt om hjørnet hvor Føtex, Matas, apotek, cykelhandler mm. Holder til.
Derudover er der under 5 km. Til Aarhus C som om nåes i bil, cykel eller via gode busforbindelser 5 min. Fra boligen. Tager man cyklen er der anlagt stisystemer.

Andelsforenigen ejer 137 andelslejligheder i ejendomme fra 1991. Rødstensbygninger med tegltag. Der er kælder med vaskeri, tørrerum, pulterrum, cykelrum og fælles haveredskaber til fri afbenyttelse. Der er gratis parkeringspladser og grønne arealer og græsplæner som kan nydes. Vicevært og professionel administration. Det er tilladt at holde husdyr.

Kontakt sælger

Sara Gildhoff

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden