Beskrivelse af boligen

3 plan. 96m2 bolig + 61m2 fuldt renoveret og beboelig kælder.
INDFLYTNINGSKLAR VILLA - HALVT DOBBELTHUS - Hurtig overtagelse mulig.

Pris lige under 4 mio. - BUD MODTAGES.

Boligen er omfattende, men nænsomt og luksuriøst, renoveret med respekt for byggestil og alder. Den fremstår således med intakt sjæl for de, der værdsætter den hyggelige charme og særlige atmosfære, kun gamle huse rummer.

Ejendommen præsenterer sig med store, smukke sprossevinduer, der giver et flot og varmt lysindfald. Fra entréen er der adgang til såvel 1. sal, som køkken og husets samlingssted: den store, lyse stue, der med direkte adgang til terrasse og haven giver mulighed for masser af hygge, samvær og ro året rundt.
Boligen er stilrent istandsat med glatte, hvide vægge og lofter. På 1. sal og i kælder findes synlige bjælker, der på fineste vis bryder det hvide, og bidrager med varme og liv. På husets førstesal er åbent til kip, og alle gulve er udskiftet. Der findes 2 nyrenoverede badeværelser (1. sal og kælder).
Kælderen fremstår luksuriøst med ølandsklinker og er indrettet, så den indbyder til aktiv benyttelse - bl.a. kan nævnes et moderne badeværelse med kar.

Oplagt som "begynderhus" - til familien med den sidste teenager, der vil residere alene i kælderen - eller til børnene eller venneparret, der skal læse i Århus …

Kan købes med HURTIG OVERTAGELSE.

Skriv eller ring 27110025, hvis interesse - Yderligere materiale kan fremsendes efter forespørgsel.

Kontakt sælger

Kathrine Hager

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer