Beskrivelse af boligen

Charmerende bolig med privat terrasse til salg i Aabyhøj!

Vi sælger vores dejlige bolig, i et fredeligt kvarter tæt på Aarhus.
Boligen ligger i trygge omgivelser ved hjertet af Åbyhøj. Endvidere er der ikke langt fra Aarhus C storbylivet samt populære uddannelsesinstitutioner!
Boligindretningen for ejerlejligheden i 2 plan er som følger:

- Entréafsnit med plads til sko og overtøj.
- Skønt køkken-/alrum med indbydende køkken, køkken-ø med god bord- og opbevaringsplads samt spiseplads og et skønt lysindfald.
- Endvidere på dette niveau et elegant og rummeligt badeværelse med bruseniche, toilet og vask. Badeværelset har gulvvarme og er i stilrent design med sorte granitfliser på gulvet og hvide klinker på alle vægge. Ligeledes er her flotte armaturer samt et stort indbygget spejl over en sort granithylde.
- Soveværelse med skydedørsskab, der kan rumme hele garderoben.
- Her fra udgang til østvendt terrasse, hvor man helt ugeneret kan nyde solen fra morgen til sidst på eftermiddagen. Her er plads til både havemøbler, solseng og hvad man ønsker af blomsterkrukker (aftensolen kan derefter nydes i haven).
- Flot åben trappe til 1. sal.
- Her er stor åben stue med loft til kip og fritliggende hanebånd. To store Velux vinduer samt to mindre tagvinduer i kippet, giver et fantastisk lysindfald i stuen, der både kan rumme sofagruppe, spisebord og kontorplads.
- Der hører til lejligheden brugsret til eget tremmerum med god opbevaringsplads samt en parkeringsplads tinlgyst via vedtægter.

Lejligheden er tilbagetrukket fra veje, hvilket giver helt rolige omgivelser. Der er et aflåst skur med et par kvadratmeter dedikeret til boligen, hvor man kan opbevare sine ting og sager. Der er fælles grill og haveredskaber til rådighed i skuret også, samt indendørs cykelparkering. Der er fælles vaske- og tørrefaciliteter som fungerer helt optimalt. Det er tilladt at have kæledyr.
Bussen kører 2 min. Gang fra adressen. Der er masser af indkøbsmuligheder i nærheden, og beliggenheden er tæt på grønne stier og parker. Der er også gode institutioner i gå/cykelafstand, hvis det skulle være aktuelt.

Vi glæder os meget til at vise jer boligen!

Ejendommen husede tidligere Åbyhøj Kartoffelfabrik og blev omdannet til 13 ejerlejligheder. Ejerforeningen består i dag af i alt 13 ejermål. Det er her tilladt at holde husdyr. Til sidst skal det nævnes, at ejerforeningen er yderst velfungerende med imødekommende og hjælpsomme beboere! Lige foran lejligheden er fællesområde også til hyggelige grillaftener med fælles havemøbler.
Alt i alt en unik mulighed for at få sig en lejlighedhed på en eftertragtet beliggenhed blot få minutter fra Aarhus C! Oplagt for den kræsne køber, der søger en unik bolig med direkte udgang til afskærmet terrasse. I kort afstand fra lejligheden er endvidere Åbyhøj Torv samt gode muligheder for indkøb, offentlig transport, specialbutikker, fastfood og hvad hjertet ellers måtte begære.

For fremvisning, flere billeder eller spørgsmål bedes du kontakte os her på facebook eller på telefonnummer: +4540640034 eller +4520681920

Kontakt sælger

Anna Jørgensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer