Beskrivelse af boligen

2-værelses andelslejlighed på 54 m2 med attraktiv beliggenhed på Frederiksbjerg. Lejligheden ligger i gåafstand fra Jægergårdsgade som er en livlig og pulserende gade med hyggelige restauranter. 10 minutters gang til banegården. Ejendommen er beliggende i en ensrettet gade, som er stille og med kun lidt trafik.

Lejligheden er en del af en velfungerende andelsboligforening med 10 andelshavere og en sund økonomi. Vi er alle over 50 år.

Lejligheden består af en mindre entré, hvorfra der er adgang til et funktionelt badeværelse med dejlig bruseplads og til den ene af de to stuer. Fra den anden stue er der adgang til køkkenet. De to stuer har plankegulve og pudsede lofter. Der er et velfungerende køkken med fransk altandør og spisekrog. Herfra er der udsigt til en hyggelig og solrig gårdhave, der er til fælles afbenyttelse. Vi har fælles grill og havemøbler, som vi benytter flittigt om sommeren.

Der er gode fællesfaciliteter med vaskemaskine og tørrerum, eget pulterrum og et lille værksted.

Andelsprisen er kr. 1.312.766. Månedlige udgifter, i alt inkl. varme, vand og tøjvask (undtagen el) er kr. 4500. Heraf er ca. halvdelen afdrag på gæld (opsparing).

Lejligheden ønskes solgt med overtagelse 1. maj.

For nærmere information og eventuel besigtigelse - så kontakt Jannie Keiser (sælger) 61736908 eller bestyrelsen: Kurt Olesen 51922550, Camilla Knudsen 23607786 eller Elisabeth Graungaard 22132121.

Kontakt sælger

KO

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden