Beskrivelse af boligen

Høj stuelejlighed på en af Frederiksbjergs bedste placeringer i en veldrevet andelsboligforening.
Lejligheden har i 2020 gennemgået omfattende renovering (ny køkken, spartlede vægge, nye gulve, indbyggede skabe og delvist nyt badeværelse) - hvilket betyder at de 40 kvm. udnyttes til fulde.
Man kommer ind i lejlighedens lille entre, hvor der er indbygget skab til opbevaring af sko. Herfra er en dør indtil lejlighedens køkken-alrum, hvor nuværende ejer har fået indsat nyt køkken (nye hårde hvidevarer inkluderer opvaskemaskine). I rummet er der ligeledes plads til et spisebord og en sofa og fjernsyn.
I lejlighedens andet rum finder man soveværelset der vender ind mod gården. Her er pladsen udnyttet med en skabsvæg, der giver plads til to menneskers tøj.
Derudover har lejligheden et relativt stort badeværelse taget lejlighedens størrelse i betragtning. Her er i 2020 indsat nyt toilet, nyt bademøbel samt håndklædetørre.
Til lejligheden hører et kælderrum. Derudover er der fælles vaskeri i kælderen, hvor foreningen har to vaskemaskiner og en tørretumbler samt god plads til at tørre tøj.
Der hører en hyggelig gårdhave til andelsforeningen, hvor der er fælles møbler mm. Derudover er der fra gården adgang til resten af karréen, hvor der er et stort fællesareal med græs mm.

Der er tale om en lille veldrevet forening med kun 9 andele, hvor det altid er muligt at låne en kop sukker af naboen.
Foreningen har en sund økonomi med fastforrentede lån med lav rente og en belåningsgrad under 50%. Derudover har man i foreningen løbende øje for at vedligeholde ejendommen, hvorfor der er udarbejdet en vedligeholdelsesplan og der løbende renoveres, senest i 2021, hvor man fik ordnet kviste og facade

Bemærk
- Forældrekøb er ikke tilladt
- Overtagelse midt juli/start august
- Samlet pris inkluderer forbedringer (150.565 kr.)

Ved interesse kontakt foreningens bestyrelse (inklusiv en kort beskrivelse af dig selv):
[email protected]

Kontakt sælger

Sarah Hanberg

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden