Beskrivelse af boligen

Perle af en 2v-andelsbolig i Aarhus C sælges med overtagelse 1. april 2024.

Efter 14 fantastiske år på en af Aarhus midtbys måske mest stille og rolige gader, er det nu blevet tid til at min lejlighed skal finde en ny ejer per 1. april 2024.

!! Åbent hus lørdag d. 24. februar fra kl. 15-16 - Tilmelding påkrævet !!

Lejligheden er et stenkast fra Scandinavian Center, Musikhuset, Aros og indkøbsmuligheder (Føtex & Rema 1000) samt 5 min gågang fra Banegården og gågaden. Tæt på fitness (Pure Gym i Scandinavian Center) og rekreativt område på Godsbanen og selvfølgelig Åen. Endelig kan du cykle til Botanisk Have og Aarhus Universitet på hhv. 5 og 10 min.

Lejligheden er virkelig veludnyttet, er delevenlig for to personer, men den er også oplagt for parret eller den enlige, der ønsker god plads. Forældrekøb er desuden tilladt.

Lejligheden byder på sjæl og charme med højt til loftet, stuk, flot plankegulv og fint badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche.

Hele gaden blev ombygget og renoveret i 2004, hvilket betyder, at køkken og badeværelse er i god stand inkl. nyt køle-/fryseskab samt bordopvaskemaskine, som kan købes med. Derudover medfølger et kælderrum til opbevaring og i kælderen findes cykelparkering og vaskekælder med nyere vaskemaskine og tørretumbler.

Foreningen består af seks andelslejligheder, hvilket gør, at alle kender hinanden og man hilser, når man mødes på trappen eller i vaskekælderen. Andelsforeningen er meget veldrevet med en sund og stabil økonomi med Nordea som bank og Revision2 som revisor.

*Obs: Plantegning er spejlvendt, men ellers identisk med den aktuelle lejlighed.

Kontakt sælger

Lars Fristrup Thorn

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden