Beskrivelse af boligen

Ind­flyt­nings­klar villa på lukket vej i populært område!
Ønsker I en ind­flyt­nings­klar villa med kort gåafstand til byens centrum, bør I se nærmere på denne velholdte villa. Fra ejendommen er der ligeledes kort afstand til flere ind­købs­mu­lig­he­der, skole, børnehaver og idræts­fa­ci­li­te­ter samt motorvej E45.

Boligen er løbende blevet renoveret, hvor det blandt andet kan nævnes at taget er udskiftet og der er blevet efterisoleret i 2014, der er kommet fjernvarme ind i 2019, og siden 2021 er der blevet udskiftet gulve, lofter, køkken, bryggers, badeværelse samt installeret ge­nind­ven­dings­an­læg.

Boligen indeholder et bryggers, som også fungerer som entré, et køkken i videre forbindelse til stue/spisestue, hvorfra der er direkte udgang til en lækker træterrasse. Herudover en afdeling med 3 gode værelser, en gæsteentré og et badeværelse med bruseniche.

Til ejendommen hører en hyggelig syd- og vestvendt have med græsplæne, frugttræer og belægnings sten i indkørslen. Desuden en flot træ-terrasse samt en nydelig græsplæne med plads til leg og boldspil. I 2015 er der opført et nyt lækkert og isoleret udhus på 27 kvm med troldtekt lofter og ved­li­ge­hol­del­ses­fri udvendig beklædning. Endvidere en bred carport med god plads til bilen.

Kontakt sælger

Niels Nielsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden