Beskrivelse af boligen

Villaen er gennemgribende renoveret, så det stort set kun er sokkel og ydervæggene tilbage fra huset blev opført. Vinduerne i næsten hele huset er skiftet til træ/alu fra Velfac, nyere Svane køkken fra 2015 i tidløst design samt nyt bryggers fra 2023. Badeværelserne er hhv. etableret og total renoveret i 2018/19 - herudover er der filt på væggene samt nye gulve i hele huset, alt udvendig beklædning er skiftet til vedligeholdelses frit fibercement i 2023 og der er helt nyt tag, så der i dag, er et helt opdateret og moderne hus med en indretning uden spildplads. Der er seperatkloakeret og indeklimaet er sikret med efterisoleret loft, varme genvendingsanlæg i alle rum samt fjernvarme - bemærk energimærket "B".

Boligen byder velkommen i den lyse entre, med god plads og skabsvæg med skydelåger, Rigtig flot køkken/alrum, som fungerer som husets hjerte. Her kan familien samles og hygge sig med madlavning eller gæster. Alrummet ligger i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er udgang til sydvestvendt træterrasse. Ydermere er der 2 flotte badeværelse - et med bruseniche og det andet med badekar, to store børneværelser med indbygningsskab samt soveværelse med skabsvæg. Gulvvarme i badeværelserne samt bryggers.
Herudover er der muret garage/udhus på i alt 53 m2 - perfekt til hobbyrum.

Huset og garagens placering på grunden giver et ugenert syd/vestvendt gårdmiljø med en skøn træterrasse og pergola - herfra udsigt over haven der ligger skønt ud til de grønne arealer hvor du kan få besøg af en af de græssende heste.

Er til salg som skuffesalg hos Nybolig Horsens Bjerrevej

Kontakt sælger

Anders Knudsen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden