Beskrivelse af boligen

Nyopført udsigtslejlighed i sydbyen!

Nu har du muligheden for at hverve dig denne skønne lejlighed med udsigt udover Horsens by og fjord.

På Lysbuen 7 2.2 finder du denne skønne og nye ejerlejlighed (Opført okt. 2022.)

Boligen har en god harmoni i form af gennemgående materialer i gode kontraster, og samtidig et tidløs materialevalg.

Lejligheden er bygget op omkring det store køkken/alrum og stue, med flotte lyse trægulve.
Køkkenet er fra HTH og er med grebsfrie låger. Fra køkken/alrummet er der udgang til stor og bred altan. I alrummet finder du også to store panoramavinduer med overdådig udsigt ud over Horsens by op fjord.

To soveværelser med godt lysindfald og indbygget skabe.
1 badeværelse med HTH badeværelses elementer.
Boligen er opvarmet med fjernvarme, der er gulvvarme i alle rum, har Genvex udluftning.

Lejligheden på Lysbuen er attraktivt beliggende i Højvangskvarteret i den sydlige del af Horsens. Lejligheden er en del af et stort nyt boligområde, som består af ejer-og lejeboliger. Lejligheden er ideelt beliggende for dem, som ønsker at bo tæt ved alle dagligdagens fornødenheder.

Lejligheden er placeret med mest mulig udsigt til fjorden, byen og livet omkring, og lejligheden har egen altan med eftermiddagssol.

Til opgangen findes overdækket cykelparkering i stueetagen, hvor også boligens postkasse er placeret. I opgangen er en lys og bred trappeopgang og elevator.
Ejendommen opføres i gule teglsten (RT547 Unika) med vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu. Trappeopgangen udføres i akustiske materialer og terrazzo fliser.
Udeområder anlægges med grønne opholdsarealer. Der beplantes med lyse træklynger, frugttræer, bøgehække og eksisterende opvoksede træer som ønskes bevaret.

Højvangskvarteret er forbundet med stisystemer, så der fra boligen kun er få minutters gang til Højvangskolen, som er en af Horsens’ bedste folkeskoler. Rema1000 findes lige på den anden side af vejen, og der er kun 5-10 minutters cykeltur til Horsens’ bymidte. Herudover få minutter på cykel til et væld af fritidsaktiviteter såsom håndbold, fodbold, fitness, tennis, badminton og basketball.
Er man til fredelige gå-og løbeture ligger boligerne i kort afstand til de naturskønne områder ved Bollerstien, Boller Skov og Klokkedal. Indenfor cykelafstand findes også flere kuperede MTB-ruter.

Kontakt sælger

Mike Kruse

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer