Beskrivelse af boligen


I skønt nybyggerkvartér "Østerhåb" mellem Hatting og Torsted, hvor der er lagt vægt på luft omkring husene og med "lille sø" samt tæt ved Børneskoven ligger Rødtjørnen. Der er i hele udstykningen lavet masser af beplantede fællesarealer som giver en god fornemmelse af luft omkring husene. I området er der et dejligt naboskab samt børn i alle aldre. Herudover er der gode stisystemer som fører børnene sikkert rundt til bl.a. skolen, børnehave, indkøb og idrætsfaciliteter. Foruden en god skole og institutioner byder Hatting og Torsted på et godt foreningsliv omkring fodboldbanerne og hallerne i Hatting og Torsted. Der er kun 5 minutters kørsel til motorvejen, hvorfra man hurtigt og bekvemt når byer som Aarhus og Vejle. Med bybus er der kun 10 minutter til Horsens centrum og banegården.
Villaen som er opført af Milton Huse i 2018, fremstår stort set som ny og indflytningsklar. Her er en dejlig færdiganlagt og næsten helt opvokset have, som består af primært græs, så her er god plads til leg og aktiviteter for hele familien, flisebelagt indkørsel, flisegang omkring hele huset samt stor solrig terrasse mod syd/vest. Til huset hører desuden 40 m2 carport som også kan fungere som overdækket terrasse samt et isoleret udhus på 12 m2, som kan bruges som motions-/hobbyrum eller lign.
Her er tale om et super moderne hus med fokus på så lidt vedligeholdelse som muligt og der er også tænkt på akustikken i form af troldtekt lofter. Et andet stort plus er at huset har fået monteret solcelleanlæg med batteripakke i 2023, så der mulighed for god selvforsyning til elforbruget, uanset om det er til husholdningen eller opladning af bilen.
Indretning: Entré som fordeler til stort bryggers hvor der plads til tørrestativet og alt børnenes overtøj. "Børneafdeling" med 2 gode værelser samt et gæstebadeværelse. Husets hjerte er det dejlig køkken/alrum, hvor loftet er hævet og lyset strømmer ind fra alle sider inkl. ovenlysvinduet - udgang til terrassen. Her er god plads til gæster og der er masser af bordplads at arbejde på, køkkenmaskinerne kan passende gemmes væk i depotrummet. Fra alrummet er der adgang til værelse nr. 3 som også kan bruges som kontor samt til stuen som nås igennem de dobbelt franske døre, her er god plads til at indrette sig og der udgang til haven. "Forældreafdeling” med soveværelse med skabsvæg samt eget badeværelse med bruseniche.

Kontakt sælger

Line Sønderby

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer