Beskrivelse af boligen

Huset ligger på toppen af bakken på Fælledvej og har en dejlig udsigt ud over Langå og skovene i baggrunden. Det er det sidste hus for enden af en blind vej på en grus-/græsvej, hvor der ikke kommer nogen biler. Det er et meget roligt og grønt område med en ugeneret have med mange forskellige slags frugt og bær. Vi har hvert år besøg af fasaner, egern og pindsvin.
Huset ligger meget centralt placeret i Langå, tæt på kirken og i gåafstand til togstationen, skolen, indkøb, skovene og Gudenåen.
Hvis et barn skal gå alene til skole, er der kun én vej (med fodgængerfelt og skolepatrulje), der skal krydses.

Huset gennemgår i foråret 2024 en omfattende renovering af stueetagen med nyt gulvvarmesystem, nye gulve, nyt køkken, nyt akustikloft og en stor loft-til-gulv-vinduesåbning i husets gavl.

Her er nogle fakta om boligen:
Meget rummelig villa i 2,5 plan: 6 værelser, stue, køkken-alrum, 2 badeværelser (2 brus/1 karbad), bryggers.
Stueetagen (stue, køkken-alrum, badeværelse, værelse, bryggers) kan let indrettes med endnu et værelse (som der oprindelig har været). Der er gulvvarme i hele stueetagen, og vi har for ikke så længe siden installeret ventilationsanlæg.
2. etagen (5 værelser, hems, badeværelse) er i halvandet-plans højde; denne etage har massive trægulve; fantastisk udsigt fra de fleste af etagens værelser (især fra hemsen hvor man kan stå oprejst).

Udendørs:
Skøn privat have omkranset af store træer; nem at holde.
Stor overdækket terrasse med udgang fra stuen.
Drivhus.
Stort skur.
Carport og stor indkørsel med plads til flere biler
Separat plads til trailer

God til børnefamilie eller liberalt erhverv:
Huset egner sig godt til en famile, hvor der er brug for mange rum. Hvis man ønsker færre og større rum, kan skillevæggene nemt fjernes.

Huset egner sig også godt til liberalt erhverv, da underetagen har to indgange og etagen let kan adskilles i en privat og erhvervsmæssig del.

Kontakt sælger

Michael Kristensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer