Beskrivelse af boligen

Unik mulighed for at præge designet af husets nye stueetage!

Dette er en speciel skuffesag. Vi går i april måned 2024 i gang med en omfattende renovering af husets stueetage og skal i den forbindelse have nye gulve, nyt køkken og en ny stor loft-til-gulv-vinduesåbning i husets gavl.
Hvis du kunne tænke dig at blive den nye ejer af dette skønne hus, har du mulighed for at præge valg af materialer samt design, hvis du er hurtigt ude.

Huset ligger på toppen af Fælledvej og har en dejlig udsigt ud over Langå og skovene i baggrunden. Det er det sidste hus for enden af en blind vej på en grus-/græsvej, hvor der ikke kommer nogen biler. Det er et meget roligt og grønt område med en ugeneret have med mange forskellige slags frugt og bær. Vi har hvert år besøg af fasaner, egern og pindsvin.
Huset ligger ca. midtvejs mellem bykernen — hvis man kan tale om det i Langå :) — og Langå skole. Hvis et barn skal gå alene til skole, er der kun én vej (med fodgængerfelt og skolepatrulje), der skal krydses.

Her er nogle fakta om boligen:
Meget rummelig villa i 2,5 plan: 6 værelser, stue, køkken-alrum, 2 badeværelser (2 brus/1 karbad), bryggers.
Stueetagen (stue, køkken-alrum, badeværelse, værelse, bryggers) kan let indrettes med endnu et værelse (som der oprindelig har været). Der er gulvvarme i hele stueetagen, og vi har for ikke så længe siden installeret ventilationsanlæg.
2. etagen (5 værelser, hems, badeværelse) er i halvandet-plans højde; denne etage har massive trægulve; fantastisk udsigt fra de fleste af etagens værelser (især fra hemsen hvor man kan stå oprejst).

Udendørs:
Skøn privat have omkranset af store træer; nem at holde.
Stor overdækket terrasse med udgang fra stuen.
Drivhus.
Stort skur.
Carport og stor indkørsel med plads til flere biler
Separat plads til trailer

God til børnefamilie eller liberalt erhverv:
Huset egner sig godt til en famile, hvor der er brug for mange rum. Hvis man ønsker færre og større rum, kan skillevæggene nemt fjernes.

Huset egner sig også godt til liberalt erhverv, da underetagen har to indgange og etagen let kan adskilles i en privat og erhvervsmæssig del.

Kontakt sælger

Michael Kristensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden