Beskrivelse af boligen

Direkte udsigt til naturskønne Ørnsø og Vesterskov og med kort afstand til Silkeborgs stemningsfyldte centrum, gågadelive, cafeer og spisesteder. Bussen tager dig direkte hjem til bebyggelsen og på cykelstien er der kun 2,5 km til gågaden på under 10 minutter.

Beboelsen er istandsat med lyse og imødekommende farver, afhøvlede gulve og malede vinduespartier samt nye hårde hvidevarer i køkken og bryggers.

De i alt 116m2 er smagfuldt indrettet med stort køkkenalrum og stue med store vinduespartier og sydvendt altan, det hele med sø- og skovudsigt i en moderne bygning fra 2003 med elevator og flotte parklignende fællesarealer.

Entréen fordeler boligen flot mellem badeværelse, værelser og den flotte franske dør med lys fra stue (køkken) og til udsigten mod skov og sø. I værelser, entré og yderst veldisponeret viktualierum med vask og vaskerum, er der yderligere installeret rigeligt med praktisk meget skabsplads.

Til boligen medfølger P-plads direkte ved indgangsparti og fælleshus med festsal og køkken samt gæstelejligheder kan lejes billigt.

Andelsboligforeningen har en yderst solid økonomi med meget attraktive Fastrentelån på kun 0,5%.

Kontakt sælger

Joan Søndergaard

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer