Beskrivelse af boligen

Hvis I kunne tænke Jer at bo højt og midt i naturen, med den mest fantastiske udsigt over landskabet, med Kattegat og Fyn i horisonten og alligevel kun 3,5 km til indkøb og byskiltet i Horsens, ja så er Bjerrelide nr. 5 lige noget for Jer.
Når I kommer kørende af den snoede Bjerrelide møder I, midt på den 3.820m2 store grund, denne pragtfulde villa i spansk stil med buer, hvidpudsede mure og tegltag.

Boligen:
I husets nederste plan er der en stor garage med el-port, entré og en komplet lejlighed for de unge (eller måske liberalt erhverv), her er stor stue med udgang til overdækket sydøst terrasse, værelse med skabe, tekøkken og toilet/bad, det hele med gulvvarme i de flotte klinkegulve. I råder over 116m2 i alt på dette nederste plan.
Op af trappen i entré’en og I kommer til husets samlingspunkt, en stue med flot trævæg, højt til loftet og to dobbeltdøre ud til sydøst terrassen hvor der er udsigt så langt øjet rækker, et skønt sted at nyde sin morgenkaffe. I åben forbindelse med stuen finder I et moderne Invita køkken med bl.a. rustfri stålbordplade, alt i hvidevarer og hyggelig spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til 32m2 stor sydvest terrasse fra 2018 i hårdt træ. Tilbage i huset finder I et dejligt stort badeværelse med badekar, bruser, 2 håndvaske og gulvvarme, videre er der et stort soveværelse med skabsvæg og udgang til sydøst terrassen. I vil fra sengen nyde at vågne op til de mest fantastiske solopgange. Ved siden af er der et værelse mere med masser af lys. Der er 116m2 ialt på dette mellemste plan, med bjælker i loftet og gennemgående massive plankegulve over det hele.
Leder I længe nok finder I en hemmelig dør som via trappe føre op til husets øverste plan, etableret i 2014 med en stue i hele husets længde, med skrå vægge, synlige hanebånd, Velux vinduer, søkig og flot massivt plankegulv. Sælger har indrettet fjernsynsstue og kontor her. Selvom det ikke er registreret boligareal er der 68m2 at boltre sig på.
Huset har i alt 260m2 opvarmet areal, foruden garage på 40m2.
Der er installeret jordvarme i 2020 og huset har energimærke A, så det er meget billigt at varme op. Der er vedligeholdelsesfrie træ-/aluvinduer og der er forberedt med skorsten til brændeovn.

Udenfor:
Fra huset har I adgang til hele 4 terrasser så I kan følge solen rundt hele dagen, fra tidlig morgen til sen aften. I vil også nyde haven som er meget let at holde, den består overvejende af græsplæne med forskellige frugttræer, rhododendron, stauder, bålplads og hyggekroge hvorfra I kan nyde den flotte udsigt over området, ja helt til Fyn.

Området:
Bjerrelide ligger midt i skønneste natur med masser af dyreliv. Der ses dagligt rådyr, harer, fasaner og de seneste år har uglemor haft unger i en uglekasse lige udenfor vinduet. Der er vandreture udenfor døren med Purhøj og Galgebakken i “baghaven” og Bjerre Skov med MTB spor og søer ligger kun få minutter væk.
På Bjerrelide vil I finde ro og stjerneklar himmel. Godkendt som Flexbolig så der er ikke bopælspligt. Velkomnen til en fremvisning.

Kontakt sælger

Claus Krøjgaard

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden