Beskrivelse af boligen

Andelsrækkehus i Skanderborg sælges!
En sjældent udbudt bolig! Tæt på skole, indkøb, fritidsaktiviteter, skov og sø og ca. 2 km fra centrum finder vi det velholdte andelsrækkehus på 99 kvm fordelt på to etager, hvor stueetagen er med køkken-alrum og stue i et samt et lille bryggers, og 1. salen byder på tre gode værelser samt nyere badeværelse fra 2009. Køkkenet er fra 2018, hvor der samtidig blev købt nye hårde-hvidevarer og trukket ny el, så der er rigeligt med stikkontakter, og senest er opvaskemaskinen skiftet i august 2023.

I den hyggelige stue er der godt lysindfald fra begge sider, og man kan nyde morgensolen ud i haven, som er grøn og stort set passer sig selv. På forsiden af huset er en hyggelig gårdhave med nye fliser fra 2022, hvor alt fælles belægning blev nyanlagt. Dertil kommer et skur, stort loftrum til opbevaring samt et stort fællesareal med borde/bænke, gyngestativ, sandkasse, fælles redskabsskure og p-plads.
Andelsboligforeningen Kildeparken er bygget i 1988 og boligerne er løbende vedligeholdt. Det er en sund forening med en god økonomi og godt naboskab.
Husdyr er tilladt.
Boligen er i energiklasse A med nyt tag og vinduer fra 2014.

Pris: 1.151.819kr + gebyr for overdragelsesrapport
Boligafgift kr. 3.637,55
A conto vand kr. 500,00
I alt kr. 4.137,55
Se evt. mere om boligen og andelsboligforeningen på: www.ab-kildeparken.dk

Kontakt sælger

Nina Johansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer