Beskrivelse af boligen

Totalt istandsat villa beliggende med meget kort afstand til den flotte Skanderborg sø og dejlige skovarealer. Villaen blev i 2018 gennemgribende renoveret af nuværende ejer. Her blev vinduerne skiftet til 3 lags fra Velfac, facaderne vandskuret, der blev etableret en lækker terrasse hævet over græsplænen hvorfra der er udsigt over søen. Indvendigt blev lofterne skiftet, der blev ændret i indretningen, således, at der i dag er et lækkert køkken i åben forbindelse med alrum og stue.
Boligen har super indretning, hvor den dejlige stue med udsigt over søen og udgangen til træterrassen er hjemmets hjerte. Videre er der i stueplan er 3 soveværelser, badeværelse entré med nedgang til kælderen. I dag er der i kælderplan et "værelse", et gæstetoilet, gildesal, et stort værksted, der kan laves om til et værelse samt et stort badeværelse med plads til både brus og kar.
Grunden er opdelt med græsplæne, pyntebede, en vestvendt terrasse samt en forhave anlagt med græs. Videre findes en carport og et redskabsrum.

Kontakt sælger

Brian Petersen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden