Beskrivelse af boligen

Naturskønt fritidshus for enden af lukket vænge!

Velkommen til Søren Krogs Vej 8b – et skønt fritidshus beliggende i det idylliske område ved Binderup tæt ved Kolding. Dette charmerende fritidshus tilbyder en perfekt kombination af ro, naturskønne omgivelser med udsigt over mark og eng, samt moderne komfort. Alt sammen placeret små 150 meter fra Binderups børnevenlige strand, og med gåafstand til den dejlige restaurant.

Huset er tilbagetrukket med en smuk udsigt til de omkringliggende marker, hvilket skaber en fredfyldt atmosfære. Når du træder ind i huset, mødes du af et dejligt køkken, der er i åben forbindelse med spise- og tv-stue. Dette åbne rumdesign gør det muligt at være sammen som familie, selv når der laves mad eller slappes af i stuen.
Huset byder på hele tre værelser med soveplads til 6 personer, som alle er lyse og indbydende, hvilket giver god plads til både familie og venner. Det store badeværelse er udstyret med klinker til loftet og byder på både spabad og sauna, hvilket giver mulighed for afslapning og wellness i eget hjem. Derudover er der et ekstra toilet, hvilket øger bekvemmeligheden.

Udenfor finder du en nyere anlagt terrasse med en smuk overdækning, der gør det muligt at nyde udelivet uanset vejret. Terrassen er perfekt til grillmiddage, morgenkaffen eller bare afslapning med en god bog. Desuden er der et isoleret annex, som kan bruges til gæsterum, hobbyrum eller ekstra opbevaring.
Dette fritidshus på Søren Krogs Vej 8b er det ideelle sted for dig, der søger et afslappende fristed i naturskønne omgivelser. Med sin fantastiske beliggenhed ved Binderup, tæt på strand og restaurant, og med sine moderne faciliteter, er dette fritidshus en perle, der skal opleves.

Kontakt sælger

Claus Dahl Kristensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer