Beskrivelse af boligen

Solid villa på Skovvej 15 i Hjørring - ideelt beliggende i Bagterp!

Drømmer du om et hjem i Bagterp, hvor skole, idrætshal, indkøbsmuligheder og Bagterp Plantage er lige rundt om hjørnet? Så er Skovvej 15 netop blevet sat til salg!

Denne solide bolig på 97 kvm ligger i rolige omgivelser på en fredelig vej og byder på en solrig og privat have. Indenfor finder du en god planløsning med et badeværelse, spisekøkken, stue og i alt 4 værelser.

Med nyere termovinduer (2013) og hulmursisolering opnår denne solide villa en imponerende energimærkning C.

Ved ankomst bliver du budt velkommen i det hyggelige vindfang, hvorfra du ledes ind i en fordelingsgang. Herfra har du adgang til to værelser, køkkenet og stuen. Fra stuen er der adgang til soveværelse, komplet med originale indbyggede skabe. Til daglig kommer du sikkert hjem gennem det praktiske bryggers, som også rummer vaskefaciliteter samt adgang til et værelse og det hyggelige spisekøkken.

Den 850 kvm store grund byder på både en forhave med indkørsel og gode parkeringsmuligheder samt en stor, helt privat baghave, hvor du kan nyde sommeren uden indkig fra naboer. Baghaven byder også på to terrasser - en dejlig morgenterrasse med nyere markise lige uden for bryggersdøren og en hyggelig grillterrasse bagerst i haven.

På grunden finder du også et ca. 16 kvm stort skur/garage, ideelt til opbevaring af cykler og haveredskaber.
Hvis du ønsker at bo tæt på både byliv, natur, indkøb og skole, så er Skovvej 15 det perfekte sted for dig. Og hvis du arbejder udenfor Hjørring, er der kun 5-6 minutters kørsel til motorvejen (Hjørring S).

Klar til at opleve dette skønne hjem? Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!

Kontakt sælger

Roall Bendix Nørlev

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer