Beskrivelse af boligen

Fjernvarme fær­di­gin­stal­le­ret i uge 7!

EDC Trio har nu fornøjelsen af at byde velkommen til Niels Steensens Vej 16 i N. Hornbæk.

Villaen er beliggende for enden af en blind villavej. Fra adressen er der nem adgang til hand­le­mu­lig­he­der, dag­in­sti­tu­tio­ner, skoler, idræts­fa­ci­li­te­ter, tæt på natur, bl.a. Doktorparken mv. Adressen er også det oplagte valg for pendleren, da der er nem adgang og få minutters kørsel til E45.

Udvendigt er villaen meget præsentabel og med et moderne og spændende udtryk. Let­vægts­be­ton­ta­get er fra 2021 – hertil har sælger valgt fine sortpatinerede arkitekt zinktagrender. Træ/alu vinduerne er fra 2019. Beklædningen er lavet i rød cedertræ. Alle disse kvalitetsvalg af materialer, er med til at fuldende et elegant helhedsindtryk.

Denne fine etplansvilla er på 135 veldisponerede kvadratmeter. Når du træder ind i entreen, bliver du mødt at et flot og praktisk areal med god plads til opbevaring af sko og overtøj. Fint gæstetoilet. To gode værelser, samt et rummeligt soveværelse. På badeværelset er der både bruseniche og badekar. Husets hjerterum består af en stor stue med god plads til at samle hele familien. I stuen er der god plads til både spise- og sofaafdeling. Fra stuens vinduespartier er der det fineste kig til den flotte og nemme have. Ældre køkken med mange muligheder. Afslutningsvis er der et praktisk bryggers med va­ske­fa­ci­li­te­ter og plads til opbevaring.

Villaen er beliggende på en 912 m2 grund. Villaen er omkredset af en pæn græsplæne, hvor der er plads til at boltre sig i den store have. Haven er ganske ugeneret og nem at holde.
Her er en god garagebygning, der er gennemgribende istandsat med bl.a. nyt tag og el-port.

Lyder denne spændende villa som noget for dig? Så kontakt EDC Trio for en fremvisning!

Kontakt sælger

Emilie Ditlev

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer