Beskrivelse af boligen

MÅ GERNE DELES

3-værelses andelsbolig med billig boligafgift, sættes til salg.
Andelsboligen er på 72 kvm og er ligger i et roligt og attraktiv kvarter.

Boligen indeholder:
1 entré
1 Badeværelse
2 værelser
1 Køkken alrum (stue og køkken i forlængelse af hinanden)

Til boligen er der fælles have, kælder og p-pladser

Yderligere info:
Lejligheden er beliggende på førstesalen via repos med svungen trappe fra parkeringspladsen. Som det første man møder er en stor og lys entré med masser af plads til tøj og opbevaring. Herfra nås det største af de 2 værelser. Værelset indeholder et indbygget skab og er velegnet som soveværelse. Fra entréen nås yderligere et stort badeværelse med brus og toilet, hvor der også er plads til vaskemaskine og tørretumbler (kan købes med). Entréen fører ligeledes til køkken-alrummet. Køkken-alrummet er stort og lyst med masser af plads til familien og venner. I forlængelse af køkkenet, som er i hvid romantisk stil, er der plads til både et stort spisebord og sofa område. Fra køkken-alrum er der adgang til det sidste værelse, af mindre karakter, dog stort nok til at kunne bruges som evt. soveværelse eller kontor.

Boligen ligger centralt i Odense. På få min. nås caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Andelsforeningen Alléhaven er beliggende tilbagetrukket fra den daglige trafik på Allégade. Der er 8 lejligheder fordelt på 2 opgange, 4 i stuen og 4 på førstesalen. Der er privat fællesparkering foran og stor have, med 2 terrasser til fri afbenyttelse, bagved. I kælderen er der fælles vaskefaciliteter (gratis) og et privat kælderrum på ca. 10 kvm.

Andelsforeningen er veldrevet og har en bastant sund økonomi. Der er udarbejdet en valurvurdering i april 2023 som andelsværdien er udregnet efter (Årsrapporten er opdateret og justeret i henhold til denne). Der er ingen større vedligeholdelser i foreningen, da taget lige er blevet skiftet i 2019.

Prisen anslås til 1.452.263 inkl. forbedringer efter afskrivning

Boligafgiften er på 2.550 kr. om måneden inkl. vand, varme og havemand

Bestyrelsen skal godkende husdyr og boligen må ikke udlejes

Kontakt sælger

Mira Nordam

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer