Beskrivelse af boligen

Klostergården er en stilfuld og smuk ejendom som er ombygget fra kontor til skønne, indbydende ejerlejligheder.
Placeringen i midtbyen giver dig mulighed for alle de forskellige muligheder, som området rummer, herunder alt i specialforretninger med indkøbsmuligheder, dagligvarebutikker og spisesteder. Lejligheden er godt placeret. Her er der adgang til en af de to lækre tagterrasser, hvor solen kan nydes i rolige omgivelser.
Ejendommen har naturligvis elevator. Stilen er smuk med buede vinduer med smalle sprosser, en stil der går igennem såvel inde som ude, så stilen af det gamle pakhus skinner igennem overalt. Lejligheden kan være den optimale pendlerbolig eller begynderbolig for en ung studerende. Meget af indretningen er tilpasset til rummene, så du får masser af opbevaringsplads og hyggelige hjørner til indretningen.
Køkkenet er i åben forbindelse med leverummet, hvor lyset strømmer ind fra de store vinduer. Stilen i køkkenet er minimalilstisk med sortbejdset egefinér og naturligvis alt i hårde hvidevarer.
Det lækre bad er holdt i samme flotte stil, herunder med separat bruseniche, kombineret vaske- tørremaskine m.v.
Boligens indretning er stort set klar til indflytning. Du skal blot huske tandbørsten, så bor du i midtbyen med en helt central og rolig placering i gården.

Kontakt sælger

Ela Møller

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer