Beskrivelse af boligen

VELINDRETTET VILLA MED 5 VÆRELSER TÆT PÅ SKOLE, SKOV OG INDKØB
Denne velholdte villa fra 1997 har mahogni vinduer og døre, afvalmede gavle og sorte cementtagsten, en 46 m2 integreret dobbelt carport og skur. Husets 162 veldisponerede m2 indeholder den eneste indgang til huset via entreen, 5 værelser, 2 badeværelser, bryggers, køkken/alrum og nedsænket stue.

HTH-inventaret i køkkenet og på begge badeværelser er med hvide låger/skuffer og kirsebærskabinetter. Alle spots - både udvendigt og indvendigt - er skiftet til led pærer. Der er indbyggede lysegrå skabe på tre af værelserne og en hel skabsvæg i soveværelset.

Der er gulvvarme og hvidmalede listelofter og dørkarme i alle rum. Der er nyere gråmelerede klinker i entreen og køkken/alrummet og nyt egetræsgulv i stuen. De tre af værelserne har de originale kirsebærstrægulve og der er gulvtæppe i det sidste værelse og i soveværelset. Huset har flere spændende vinkler med store vinduespartier og en karnap over vinkelbadekaret, hvilket giver et fantastisk lysindfald i hele huset.

Den 834 m2 store grund er omkranset af en sund, tæt bøgehæk, sortmalet solidt hegn, låger og cykelskur samt espalier med efeu ud mod vognlyet – så haven er lukket og privat. Haven byder også på flere flisebelagte hyggekroge og arealer samt et stort og solidt overdækket areal mod syd og en terrasse med halvmur med udgang fra alrummet. Mod vest et græsareal med æbletræ, mod øst er der en stor græsplæne og et mindre vægdrivhus, mod nord et sortmalet tørrestativ og et brændeskur samt fliseareal ved hegnet.

Ejendommen ligger i et stille og børnevenligt område med stier, tæt på skove, søer og grønne arealer og der er ikke langt til hverken skolen, idrætsfaciliteter eller indkøb.

Kontakt sælger

ESH

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer