Beskrivelse af boligen

Hvis du leder efter et hjem med lys og luft. Næsten 4 meter til loftet. Lækre sildebensparketgulve med gulvvarme overalt, snedkerkøkken med masser af skabsplads og fingertappede skuffer. Lækre hårde hvidevarer. Smukke store palævinduer der tillader lyset at strømme ind. Flotte klassiske radiatorskjulere. 2-3 soveværelser (det 3. Værelse kan tillægges stuen som 2 stuer en suite).
Alt er gennemgribende istandsat i 2020
Lige udenfor døren venter nyistandsatte gårdarealer, Risskov Strandpark, der fører dig hele vejen ned til stranden. Hvorfra du fint kan gå op gennem skoven.

Cykelturen til domkirken kan tilbagelægges på ca 13 minutter på Danmarks smukkeste cykelsti. Og er du mere til offentlig transport er der letbane og busruter lige ved.

Jeg har også en lækker halvanden vær lejlighed i kælderen på 42 m2 med eget thekøkken og stort badeværelse i kælderen du kan få lov at købe med for en mio. også den er sat i stand i 2020 med gulvvarme overalt og mere end 3 meter til loftet, der giver mulighed for at lege med fede løsninger som feks hemse.
Virkelig genial til store børn, au pair, gæstebolig, hjemmekontor/klinik eller hvad du kunne få brug for…

Kontakt sælger

KT

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer