Beskrivelse af boligen

???? Sommerhusperle i Asvig, Juelsminde! ????

Drømmer du om et hyggeligt sommerhus, hvor afslapning og hygge står øverst på listen? Så er dette skønne sommerhus på 53 m2 lige noget for dig!

✨ Indretning: Med 2 rummelige soveværelser og et nyt moderne badeværelse er der plads til hele familien eller vennerne. Tag en pause fra hverdagens stress og nyd et afslappende øjeblik i den udendørs jacuzzi.✨

???? Udendørsarealer: Den store have indbyder til leg, hygge og udendørs aktiviteter. Med kun få skridt til både vandet og supermarkedet er beliggenheden perfekt til både ferie og weekendophold.

????️ Beliggenhed: Sommerhuset ligger i det eftertragtede Asvig, Juelsminde, hvor ro og idyl mødes. Med kort køreafstand til Juelsminde by, kan du nemt udforske områdets charme og hyggelige stemning.

???? Muligheder: Dette sommerhus er ikke kun et fristed for afslapning, det er også en investering i livskvalitet og gode minder. Lad drømmen om et sommerhusliv gå i opfyldelse her!

???? Kontakt mægler ved spørgsmål og for at få en fremvisning og opleve alt, hvad dette skønne sommerhus har at byde på! ❤️

+45 28 92 84 76

Kontakt sælger

Alexander Simmenæs

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer