Beskrivelse af boligen

Velholdt villa på attraktiv beliggenhed nær Gug Skole

- Velholdt hus
- Vinkelstue med adgang direkte fra køkken
- Soveværelse og hele 3 værelser
- Badeværelse og gæstetoilet
- God og tør underetage med hjemmebiograf mm
- Tag fra 2004
- Dejlig ugeneret have bag huset

BELIGGENHED:
Villa på attraktiv beliggenhed i Gug. Beliggenheden nær Gug Skole, gør huset særdeles attraktivt for børnefamilien med fred, ro og let adgang til alt via stier. Gug er et attraktivt område med fokus på børnenes aktivitetsmuligheder, grønne arealer og meget velfungerende stisystem, til både skole, børnehaver og fritidsaktiviteter. Her er ligeledes nem adgang til indkøb, busstoppested, bakkede naturoplevelser i Gug Alper, Kongshøjskoven eller Østeraadalen, svømmehal ved Gigantium, sport og kultur. Det nye Supersygehus, Aalborg centrum og tilkørsel til motorvejen nås på kun 5 minutter.

BESKRIVELSE BOLIG:
Du træder indenfor i præsentabel entré med god plads til at tage imod gæsterne og komme af med overtøjet. Herfra adgang til fordelingsgang med adgang til godt lyst badeværelse med badekar og gulvvarme, soveværelse med skabsvæg og udgang til haven hvor der er morgensol, gæstetoilet og derudover 3 gode værelser. Herudover skøn lys vinkelstue med direkte adgang til godt køkken, hvor der er gode muligheder for at etablere det moderne køkken-alrum. Fra stuen er der adgang til hyggelig pejsestue med gulvvarme og udgang til endnu en terrasse.

God underetage med stort rum der i dag er indrettet med hjemmebiograf og kontor. Derudover vaskerum og depotrum.

Præsentabel forhave og dejlig lukket ugeneret have bag huset med god plads til børnenes leg, boldspil og trampolin. Gode terrasseområder med plads til grill og hygge. På morgenterrassen er der installeret udebruser.

Kontakt sælger

KN

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer