Beskrivelse af boligen

Huset vil henvende sig særdeles godt til håndværkeren der selv kan stå for lave det færdigt og til dem der bare ønsker en helt unik beliggenhed i Vejgaard.

Huset har en rigtig god beliggenhed , fremragende udsigt og rummer en masse muligheder. Vi har lavet en hel del ved huset, men der er stadig muligheder for udnytte hele 1. salen på huset.

Huset er 120 kvm. i stueetagen, hvor der er entre, gang, badeværelse, køkken/alrum, stue, soveværelse, børneværelse og vaskerum. 1. salen er der ikke gjort noget ved siden vi købte huset, men her er der 37 kvm fordelt på repos og to værelse. Dette kan laves til to gode værelser for få penge. Hvis der er behov for flere kvm, så er der cirka 45 kvm i et loftrum, som kan inddrages til boligen. Dette vil kræve et større stykke arbejde. Derudover er der 41 kvm. kælder, som står fuldkommen originalt, men vil kunne laves om til vinkælder eller lign.

Hvis huset udnyttes fuldt ud vil der være cirka 200 kvm. bolig + 41 kvm. kælder.

Huset har i 2023 fået lavet træterrasse på 100 kvm, med udsigt over byen. Her skal der laves hegn omkring. Derudover er der igangsæt projekt med ny indkørsel, hvortil der er plads til dobbelt carport med skur. Forarbejdet med el dertil er gjort.

I 2023 blev huset ligeledes pudset, således det har et mere moderne udtryk.

Kunne det være noget for dig/jer, så er i velkomne til kontakte mig. Der er sat mægler på salget, så fremvisning af huset foregår med mægler.

Kontakt sælger

Simon Wiehl

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden