Beskrivelse af boligen

Charmerende og sjældent udbudt halvt byhus placeret helt centralt i Øgaderne med kort gåafstand til Vesterbro Torv, Den Gamle By og Botanisk Have. Ejendommen består af kun to enheder som udgør en lille velfungerende ejerforening, hvor flere almindelige faste udgifter deles. Boligen ligger på en rolig ensrettet vej og består af to plan, hvor der fra køkken-alrummet i stueplan er direkte udgang til den sydvendte have. Her er der enestående mulighed for at dyrke tomater, krydderurter mv., samt nyde solen fra morgen til aften. I det store havehus er der god plads til opbevaring, men også mulighed for at indrette værksted eller lign.
Stueplanet består af entre og en større stue med direkte adgang til køkkenalrummet. Ovenpå findes to gode værelser på hver 12 kvm, badeværelse med vaskesøjle, pulterrum og større repos med flere anvendelsesmuligheder.
Boligen har været i familiens eje i 20 år og har været beboet af både studerende og familie med børn, idet boligen henvender sig til flere målgrupper. Sjældent findes en bolig med samme mulighed for at kombinere ude- og indeliv centralt i fredelige omgivelser, hvor de faste udgifter er lave.

Kontakt sælger

Martin Jarl

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer