Beskrivelse af boligen

Velholdt enderækkehus i Kildehaven, Lystrup
Pris. 2.995.000 kr.
Rækkehuset er opført i 2-plan og fremstår yderst indbydende samt velholdt. Der er en skøn ugeneret have, med en sydvendt og solrig terrasse, og som enderækkehus har man den store fordel, at man ikke behøver igennem huset, for at komme fra forhave til baghave.

Tilhørende boligen er egen par­ke­rings­plads og redskabsrum med god plads til opbevaring af grill og haveredskaber mm. samt et overdækket areal til eksempelvis cyklen eller en barnevogn. Derudover har man mange fælles par­ke­rings­plad­ser til gæster lige overfor boligen.

Indretningen:
I bydes velkommen i en flot entré, hvorfra der er trappeopgang til 1. salen samt adgang til et stilrent gæstetoilet. Fra entréen træder I ind i boligens samlingspunkt, det rummelige køkken-alrum og stue i ét. Køkkenet er fra 2011 og er opført i lyse elementer med god skuffe- og bordplads. Stuen er lys og indbydende, og man har fra de store vinduespartier et flot udkig til den velanlagte have.

Fra stuen er der direkte udgang til den hyggelige vestvendte have, hvor solen kan nydes til fulde på den skønne terrasse, som fik nye fliser i 2018. Igennem en havelåge har man adgang direkte ud til det store fælles grønne område, hvor man kan boltre sig med leg og spil, eller plukke æbler fra æbletræerne.

I stueplan finder man også boligens bryggers, som indeholder vaske- og tør­re­fa­ci­li­te­ter, og som ganske praktisk har sin egen indgang.

1. salen byder på boligens 3 gode soveværelser, samt et dejligt badeværelse med virkelig flotte klinker, elegante skabselementer, gulvvarme og separat bruseniche.

Området:
Boligen er beliggende i et børnevenligt område centralt i Lystrup på lukket vænge med grønne områder og legepladser. Tæt på indkøbs muligheder, bus- og letbane, dag­in­sti­tu­tio­ner og skole.
Yderligere er der cykelafstand til Egå Engsø, bibliotek, tennisbaner, samt svømmehal. Få minutter til motorvejen og Aarhus C kan nås indenfor 15-20 minutters kørsel.

Kontakt sælger

HB

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden