Beskrivelse af boligen

Beliggende i Vejle Kommune

Velindrettet fuldmuret Preben Jørgensen villa på 227 kvm. 169 kvm bolig) fra 2007 på 976 m2 stor grund. Indeholdende stort køkken-alrum, viktualierum, 2 gode børneværelser, 2 badeværelser, kontor, forældresoveværelse og dejlig stor lys stue. Fra både køkken-alrum og stue, er der flot lysindfald fra de store vinduespartier, vendt ud mod den syd-vest vendte terrasse.

Opvokset og indhegnet have med stort drivhus, nyttehave og samtidig plads til at børnene kan spille bold og hoppe i trampolin. I drivhuset kan det tidlige forår eller sensommeren nydes i skyggen af vindrueklaserne.

Når man kommer til ejendommen køres der direkte ind i den dobbelte integrerede carport. Fra carporten er der direkte indgang til bryggers, og stort isoleret værksted. Carport og værksted er på 57,7 kvm.

Ejendommen er beliggende for enden af lukket vænge, med grønne fællesområder med legeplads og bålhytte. I gåafstand fra integreret instiution, skole, sportsfaciliteter og indkøb.

Grunden ligger forhøjet fra vejniveau og højt i området generelt, så man undgår problemer med vand.

Ejendommen er beliggende i Smidstrup midt i trekantsområdet få km syd for Vejle, med nem adgang til motorvej. Via landevej er der kort køretid til både Kolding og Frederica.

Der er fradrag for forbedringer på grunden, som reducerer ejendomsskatten væsentligt.

Ved interesse kontakt os gerne for flere billeder eller fremvisning af ejendommen.

Kontakt sælger

RP

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden