Beskrivelse af boligen

59 kvm Bolig
59 kvm Kælder


Vand og varme er indkluderet i fællesudgifterne!

Denne lejlighed byder på en ekstraordinær udnyttelse af kvadratmeterne fordelt på to etager, hvilket skaber en rummelig og indbydende bolig. Beliggende i hjertet af Aalborg centrum, nyder den en perfekt lokation med alt, hvad byen har at tilbyde, lige ved hånden. Boligforeningen er kendt for sin robuste økonomi og det gode sammenhold blandt beboerne, hvilket skaber et trygt og venligt miljø. Naboerne er beskrevet som herlige, hvilket yderligere bidrager til den positive atmosfære i området.

Et særdeles attraktivt træk ved denne bolig er, at husdyr er tilladt, hvilket er usædvanligt for andelsboliger og gør det til et ideelt hjem for dyreelskere. Til trods for dens centrale beliggenhed, er der ingen støjproblemer – et faktum, som potentielle købere opfordres til at verificere ved at tjekke adressen på lokale støjkort.

Boligforeningen tilbyder desuden adgang til en charmerende grøn gård, der er udstyret med borde og stole, hvilket skaber det perfekte udemiljø til afslapning og samvær. Den fælles gård inkluderer en legeplads for børnene og grillområder, der er ideelle til sociale arrangementer i de varmere måneder. Dette hjem kombinerer det bedste af bylivet med roen og charmen ved et tæt-knit community, hvilket gør det til en sjælden og attraktiv mulighed for både familier og enkeltpersoner.

Kontakt sælger

Ole Risgaard Hansen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden