Beskrivelse af boligen

Unik Renoveret Villa med Stor Træterrasse og El-lader til Bil

Velkommen til denne imponerende renoverede villa, der tilbyder en kombination af rummelighed, stil og moderne bekvemmeligheder. Med 240 kvadratmeter fordelt over to plan og en imponerende træterrasse, er dette hjem perfekt til både afslapning og underholdning.

Højdepunkter:

Renoveret Bolig: Dette hjem har gennemgået en omfattende renovering for at skabe et moderne og stilfuldt miljø, hvor komfort og funktionalitet går hånd i hånd.

240 Kvadratmeter i To Plan: Med rigelig plads over to niveauer får du masser af plads til at indrette dig efter dine behov og ønsker.

Udestue: Nyd solens stråler året rundt i den charmerende udestue, der tilføjer ekstra lys og atmosfære til boligen.

Stort Køkken Alrum: Det rummelige køkken alrum er det perfekte samlingspunkt for familie og venner, hvor I kan nyde gode måltider og hyggelige stunder sammen.

Kæmpe Stor Træterrasse: Den næsten 50m2 store og generøse træterrasse giver masser af plads til udendørs underholdning og afslapning, perfekt til lange sommeraftener eller hyggelige weekendmorgener. OBS! Billeder af huset er ikke opdateret med ny terrasse.Det er dog lagt ind billeder af selve terrassen.

To Badeværelser og Badekar: Med to badeværelser, heraf et med badekar, er der masser af plads til hele familien og ekstra luksus til afslapning.

Soveværelser: Hjemmet byder på i alt fem gode soveværelser, hvoraf tre befinder sig på stueplan og to i kælderen, hvilket giver rigelig plads til hele familien og gæster.

El-lader til Bil: Med en dedikeret el-lader til bilen, er du klar til fremtidens køretøjsteknologi og kan oplade din bil bekvemt derhjemme.

Brændeovn: Hyg dig foran brændeovnen på kølige aftener og skab en varm og indbydende atmosfære i hjemmet.

Genvex Ventilationsanlæg i Begge Etager: Nyd frisk luft hele året rundt med et moderne genvex ventilationsanlæg installeret i begge etager af boligen.

Nye Vinduer fra 2017: Nyd energieffektivitet og stil med nye vinduer, der blev installeret i 2017, der giver et lyst og moderne præg til hjemmet.

Nyrenoveret Kælder med God Loftshøjde og Gulvvarme:

Kælderen er nyrenoveret og tilbyder en imponerende loftshøjde samt gulvvarme, hvilket skaber et behageligt og indbydende miljø året rundt.

Beliggenhed:

Beliggende i et attraktivt kvarter, tilbyder denne villa både ro og bekvemmelighed. Tæt på skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport, er det nemt at få hverdagen til at glide ubesværet.

Tag et kig:

Klar til at opleve denne charmerende villa selv? Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og lad os vise dig, hvorfor dette kunne være dit næste drømmehjem!

Kontakt sælger

Mari Kalmo

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer