Beskrivelse af boligen

Huset er centralt beliggende i ny udstykning i udkanten af Tranbjerg by. Børnevenligt kvarter uden gen- nemgående trafik. Udstykningen ligger tæt ved indkøb, skole og i cykelafstand til gode idrætsfaciliteter. Der er hurtig adgang til motorvejen og ca. 15 minutter til Aarhus C.

Flot vinkelhus i beige blødstrøgne mursten med brune/hvide nuancer B542 Laika fra Strøjer Tegl og sorte betontagsten. Rationel Auraplus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor 2 sider er muret. Gulvet er støbt og isoleret. Huset er uden udhæng med opmurede gavle, zinktagrender og nedløbsrør i sort zink. Der er muret søjle i carporten.

Grunden er på 732 m2 med en dejlig stor sydvestvendt have.

På gulve i køkken/alrum/gang, bryggers og begge badeværelser er der brugt en Ragno Vintage GR 60 x 60 cm. klinke. På vægge i bruseniche er der valgt en Ragno Vintage GR 15 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte hvide gipslofter med akustikplader i køkken/alrum, hvor loftet også er hæ- vet. Glasfilt i hele huset. Flotte Wicanders akustikgulve på alle værelser, stuen, soveværelse og walk-in. Væghængte toiletter med skjult cisterne. Blücher linjeafløb og rustfri stålskinner på brusevinger. Inventar fra HTH.

Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Opvarmning med fjernvarme. Husets energimærke er A2015.

Kontakt sælger

JKA

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer