Beskrivelse af boligen

Gennemrenoveret andelslejlighed med billig månedlig ydelse beliggende i en veldrevet mindre andelsforening i 9400, Nørresundby.

Andelsværdi: 689.056 kr.
Dertil er der foretaget forbedringer i lejligheden, hvilket er vurderet af en fagmand i september 2023 for 93.246 kr. Det vil sige at den samlede vurdering af lejligheden er: 782.302 kr.

Lejligheden sælges for 675.000 kr.
Man får dermed meget for pengene. Dertil er der en billig andelsydelse på 1231 kr. - En samlet månedlig ydelse på 2224 kr. i alt inkl. vand og varme.

Om lejligheden:
Lejligheden er en 1. salsbeliggende toværelses på 62 km2, som står flot nyrenoveret med bl.a. nyt køkken og badeværelse samt nye gulve i hele lejligheden.

Lejligheden består af en lys og indbydende entré med gode muligheder for opbevaring, et større køkken-alrum med et nyt køkken med alt i hårde hvidevare samt et superflot renoveret badeværelse i høj kvalitet med flotte detaljer og flere gode opbevaringsmuligheder samt vaskemaskine. Dertil er der et lyst soveværelse med et rummeligt walk-in med gode opbevaringsmuligheder til både tørrestativ, strygejern samt støvsuger.

Om andelsforeningen:
Lejligheden er som nævnt beliggende i en yderst veldrevet andelsforening - Andelsforeningen Løvbakken. Her har man mulighed for at bosætte sig i en forening, hvor man kommer sine naboer ved og har et godt sammenhold hinanden imellem. Foreningen består af 24 lejligheder fordelt på to størrelser – 62 km hhv. 92 km. Husdyr er tilladt.

Foreningen har egen private parkeringsforhold, hvilket er super skønt hvis man har bil eller ofte kørende gæster.

Foreningen er beliggende særdeles tæt på alle livets nødvendigheder, som eksempelvis:
🏙️ 7 min med bus og 12 min på cykel til Aalborg centrum (Tyren, Vesterbro)
🚶‍♂️🚴 200 meter til nærmeste busstoppested og 2 km til Lindholm togstation, 4 km til Aalborg lufthavn
🛒🛍️ Løvvangcenteret med blandt andet en Rema 1000 andre mindre butikker,
🏃‍♀️🏋️‍♀️Fitness World, Skansen med bl.a. svømmehal og padelbaner
🌿Lindholm Søpark, Lindholmhøje, Skanseparken samt Militærets øvelsesterræn, hvor man vil kunne nyde en løbetur eller gå en tur med evt. hunden.

Udover de mange muligheder beliggende i nærområdet, har foreningen flere egne grønne arealer til fri afbenyttelse – Terrasser med borde, stole og overdæk, græsplæner til boldspil og store træer, der skaber privatliv omkring ejendommen.

Perfekt studiebolig, hvilket den har fungeret som de sidste 4 år. Et rigtig godt alternativ til den dyre lejebolig i Aalborg centrum.

Så hvis du gerne vil slippe for det lille storbysbadeværelse, hvor man tager bad ovenpå toilettet – hvis du er træt af at lede efter en parkeringsplads i indre by – og hvis du gerne samtidigt vil bo billigt – Så er lejligheden her!

For yderligere information eller ved spørgsmål, så ræk endelig ud på tlf. nr. 21961731. (Fie)

Kontakt sælger

Fie Weinreich

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer
Skuffesiden