Opret boligannonce

Sådan opretter du en boligannonce

På Skuffesiden kan du som privatperson oprette en gratis boligannonce. Skuffesiden giver derfor mulighed for, at du kan spare en masse penge på markedsføring, der normalt kan koste adskillige tusinde kroner.

Ved du ikke hvad din bolig er værd? Kontakt vores samarbejdspartner og indhent en gratis vurdering

Professionelle billeder af din bolig

Hvis du sætter din bolig til salg på Skuffesiden, er det vigtigt, at du vælger nogle gode billeder af din bolig, så du fastholder interessen hos potentielle købere. Ofte kan man tage pæne billeder med et godt kamera, men hvis du vil være sikker på, at du får flest mulige henvendelser, anbefaler vi, at du bestiller professionelle billeder hos vores samarbejdspartner.

Vores samarbejdspartner er meget erfarne boligfotografer og er vant til at tage billeder af boliger, der sættes til salg. Vælger du at sætte din bolig til salg hos en mægler senere hen, kan du altid bruge de billeder, du allerede har fået taget af vores samarbejdspartner.

Boligadvokat

Du kan dog til enhver tid fjerne eller deaktivere din boligannonce igen, da en boligannonce ikke er bindende på Skuffesiden. På den måde kan du prøve et boligsalg af og se, om der melder sig nogle potentielle købere på banen. Bliver du kontaktet af købere, og kan I blive enige om en pris, kan du kontakte vores samarbejdspartner, som trygt kan hjælpe dig i mål med alle de formelle forhold som eksempelvis købsaftalen, skøde osv.

Kontakt vores samarbejdspartner og hør, hvordan de kan hjælpe dig i mål med boligsalget.

Tilstandsrapporter

Skuffesiden registrerer hverken liggetid eller udbudsprisen på din bolig, og du kan derfor trygt sætte din bolig til salg uden at frygte, at en høj udbudspris får din bolig til at ligge for længe på markedet, som potentielt kan give din bolig liggepest eller liggesyge og dermed give en lavere salgspris i sidste ende.

Når du sætter din bolig til salg, er det en god ide at indhente de relevante tilstandsrapporter. Vores samarbejdspartner tilbyder udarbejdelse af alle de nødvendige tilstandsrapporter.

Læs mere om tilstandsrapporter, eller indhent tilbud på de tilstandsrapporter, du har brug for.

Energimærke

Sælger du en villa eller anden bolig, som skal have et energimærke, skal du have et gyldigt energimærke, før du sætter din bolig til salg. Vores samarbejdspartner tilbyder også udarbejdelse af energimærke, som du kan indhente tilbud på