Beskrivelse af boligen

I et attraktivt og familievenligt villakvarter ligger denne velplejede og solide etplansvilla. Bygget i 1962 med eternittag og røde mursten, udstråler huset en tidløs charme. Beliggenheden er ideel, med kort afstand til skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Til ejendommen hører en rummelig garage på 89 m2 med ekstra disponible rum samt en praktisk værkstedsbygning på 50 m2, som er udstyret med vand og varme. Dette giver rig mulighed for den kreative og handy person at udfolde sig.

Villaen byder på 149 m2 veludnyttet plads, fordelt på en smart planløsning. Ved indgangen mødes du af et indbydende vindfang, hvorfra du får adgang til fordelingsgangen, der fører til soveværelsesafdelingen. Her finder du et stort soveværelse med indbyggede skabe samt to børne værelser. Huset har desuden et lyst og moderne badeværelse med gulvvarme samt et stort bryggers, der giver god plads til familiens overtøj. Fra det ældre 60’er køkken har du nem adgang til den lyse og rummelige stue, hvor der er masser af plads til hyggelige stunder og samvær.

Udenfor venter en dejlig have, primært anlagt med græsplæne, hvilket gør den nem at vedligeholde i hverdagen. Sommeren kan nydes på den skønne sydvestvendte terrasse, der er delvist overdækket og indbyder til afslapning og hyggelige grillaftener.

Dette hus byder på en fantastisk kombination af komfort, funktionalitet og beliggenhed, der vil imødekomme enhver families behov. Kontakt os for at få en fremvisning og oplev selv alle de skønne detaljer, dette hjem har at byde på.

Kontakt sælger

Tenna Klingenberg

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer