Beskrivelse af boligen

Arkitekttegnet hus på 195 m² på ugenert storparcel med udsigt til skov

Drømmer I om masser af plads både inde og ude, omgivet af smukke naturomgivelser? Så er vores arkitekttegnede perle fra 2005 måske lige noget for jer! Beliggende i Gjessø – "mini-Virklund" – omgivet af skov og søer, og kun en kort køretur fra Silkeborg, tilbyder dette hjem en fantastisk kombination af komfort og natur.

Rum til hele familien
Huset rummer foruden soveværelset fire store værelser, hvoraf to er placeret i en særskilt "børneafdeling" med eget fællesrum og en stor hems, der er ideel til børnenes fælles leg og aktiviteter. Denne gennemtænkte indretning betyder, at køkkenalrum og stue er adskilt fra børneafdelingen, hvilket giver plads til børnenes liv og leg, samtidig med at der skabes ro og fred i de øvrige områder af hjemmet. Med to badeværelser, hvoraf det ene er en suite med soveværelset og har et walk-through closet, er der masser af plads og komfort for hele familien.

Miljøvenlige løsninger og komfort
Boligen er udstyret med solceller, varmepumpe og en ladestander til elbilen, som sikrer en miljøvenlig og økonomisk drift. Derudover får I også centralstøvsuger og IHC-system, der letter hverdagen og giver et moderne touch. Hjemmets robotplæneklipper sørger for, at den store have altid står skarpt uden besvær.

Lys og varme
Køkkenalrummet er hjertet i huset med et fantastisk gennemgående lysindfald, der skaber en indbydende og varm atmosfære. Lys fra ovenlysvinduer supplerer det naturlige lys og giver et lyst og luftigt rum, hvor I kan nyde hyggelige stunder ved den gennemgående pejs, som både giver varme og stemning i de kolde måneder.

Plads til liv og fest
Grunden på hele 2400 m² giver jer masser af plads til leg og afslapning i den uforstyrrede have. Den isolerede garage er ikke kun rummelig, men også udstyret med gulvvarme og indeholder et stort værksted/hobbyrum, som har dannet ramme om utallige fester og fødselsdage. Her er masser af muligheder for at udfolde jeres kreative projekter eller nyde en privat biografoplevelse.

Fred og ro
Husets beliggenhed på en lukket vej sikrer jer fredelige omgivelser med naturen som nærmeste nabo. Fredskoven bag huset er et trygt og overskueligt område, hvor børnene sikkert kan lege og udforske fra en ung alder. Her kan I nyde roen og stilheden, mens børnene har masser af plads til at udfolde sig.

Arkitektonisk elegance
Huset udstråler moderne elegance med brug af rå mursten indendørs, hvilket giver et unikt og stilfuldt udtryk. I bryggerset er der en smuk halvmur af rå mursten, som skaber en adskillelse fra entréen, mens den dobbeltsidede pejs, der adskiller køkkenalrummet fra stuen, også er opført i mursten. Denne pejs har både en indendørs og en udendørs funktion, som giver varme og hygge i både køkkenalrummet og på terrassen.

Husets placering er perfekt i forhold til solen, med en sydvendt have og terrasse, samt en vestvendt overdækket terrasse, der inviterer til hyggelige stunder i aftensolen. Den velanlagte have sørger for, at grunden er fuldstændig ugenert, og skaber en fredelig oase for jer at nyde.

Pris: 3.995.000 kr.
Vi ønsker i første omgang at sælge huset uden ejendomsmægler og tilbyder derfor en pris på 3.995.000 kr., hvilket er 155.000 kr. under den vurderede pris på 4.150.000 kr. Hvis huset ikke er solgt den 1. august, vil vi sætte det til salg gennem en ejendomsmægler.

Vi glæder os til at vise jer dette unikke hjem. Kontakt os gerne for yderligere informationer og for at booke en fremvisning!

---------------------------------

Gjessø er en charmerende lille landsby lige udenfor Silkeborg, som tilbyder en unik kombination af naturskønne omgivelser, et stærkt fællesskab og gode faciliteter:

- Omgivet af skove, der grænser op mod Virklund og Silkeborg.
- Egen skole og børneinstitutioner, som samarbejder om “den røde tråd” for børns udvikling.
- En lokal købmand, der støtter lokalsamfundet.
- Lav kriminalitet og høj sikkerhed, hvilket gør det til et trygt sted at opfostre børn.
- Et aktivt foreningsliv med mange forskellige aktiviteter.
- Et stærkt og sammenhængende lokalsamfund, hvor folk kender og hjælper hinanden.
- Egen lille badesø.
- Et forsamlingshus, hvor der afholdes lokale arrangementer og festiviteter.

Alt dette gør Gjessø til et attraktivt sted at bo, både for natur- og friluftsentusiaster og for dem, der søger en balance mellem det nære lokalsamfund og nærheden til Silkeborgs faciliteter.

Læs mere her https://gjesso.dk/

Kontakt sælger

Charlotte Giuliani

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer