Beskrivelse af boligen

HUS MED GRUND HELT TIL LIMFJORDEN - MODERNE OG MATERIALESTÆRKT SOMMERHUS VED VANDET

Oplev trafikken på Fjorden fra nærmeste hold.

Velkommen til denne charmerende sommerhus beliggende på Skelhuse 30 i Skellet - Et fantastisk sted for naturelskere og til dem, der søger et dejligt fristed ved vandet. Med sin unikke beliggenhed for enden af en blind stikvej, hvor trafikken er minimal, og hvor freden finder sted.

Med direkte adgang til vandet fra første parket udnytter dette sommerhus fuldt ud sin placering!

Totalrenoveret i 2018-2019
Under tag rummer ejendommen 111 m2 og tilbyder bl.a.
Dejligt køkken med åbning ud til stuen.
Stor stue, hvor der er plads til spisning og underholdning.
Fire gode værelser, hvor der er plads til hele familien.
To badeværelser med bruseniche.
Rummelig entré.
Højt beliggende


Køkkenet er opført i hvide materialer, hvor der er åbnet op ud til stuen, hvilket skaber en dejlig atomsfærer. Hertil har du direkte udgang fra køkkenet ud til den skønne terrasse og natur. Stuen indbyder til hygge, hvor der er plads til spisning og underholdning. Her kan du nyde det smukke lysindfald og udsigten til Limfjorden fra det store vinduesparti.
Boligen rummer hele fire værelser, hvor de to af dem er placeret i udehuset med eget badeværelse, hvilket gør det essentielt til at bruge det til enten børneafdeling eller gæsteværelser.

Træd ud i den udendørs charme på den overdækket terrasse, perfekt til udendørs spisning, afslapning eller sociale sammenkomster i enhver sæson. Den rummelig have strækker sig helt ned til Limfjorden og tilbyder et fredeligt tilflugtssted med plads til leg eller bare nyde den skønne udsigt.

Kontakt sælger

Betina Katholm

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer