Beskrivelse af boligen

Charmerende halvt dobbelthus i 2 plan med tilhørende stor have og en yderst anvendelig garage.
Ejendommen har i 2003 fået en gennemgribende modernisering med nyt tag, zinck tagrender, vinduer, vandskuret facade mm.

Indvendigt har boligen også gennemgået en større renovering. Man bydes velkommen i en rummelig entre, med masser plads til at fod og overtøj. Herfra ledes man videre ind i det åbne Vordingborg køkken som er sat i, i år 2024. Kvadratmeterne i leverummene er yderst veludnyttede hvilket blandt andet kommer til udtryk ved at man både får køkken/alrum fornemmelse med tilhørende spiseplads samtidig med at man får en hyggelig stue med plads til so­faar­ran­ge­ment og tv-hygge. I stueplan har man også et rummeligt og moderniseret badeværelse, som ligesom resten af boligen fremstår meget indbydende. På førstesalen finder man 3 rigtig fine soveværelser, så boligen henvender sig til både singlen, parret eller den lille familie. Ydermere skal det nævnes at der i 2024 også er lagt nyere gulve i hhv. stue og køkken. Samt at både stue, køkken og badeværelse opvarmes af gulvvarme.

Udover en stor have og gårdsplads får man som køber af Bjerrevej 157B også råderet over en meget anvendelig garage, som i dag er indrettet med en hyggelig bar.

Fra Bjerrevej 157B er der kort til den populære Højvangsskole, børnehave, vuggestue, idrætsanlæg med sportshal og dag­lig­va­re­ind­køb. Fra ejendommen er der ligeledes kort ad stisystemer til Boller Skov og den skønne natur ved Klokkedal. Der er kort til Bollerstien som også er kendt som ”Planetstien” til hyggelige gå- eller løbeture langs fjorden. På få minutter kan man nå den nyere omfartsvej syd om Horsens der fører direkte til motorvej E45.

En bolig perfekt til dig som er på udkig efter en nydeligt renoveret og ind­flyt­nings­klar bolig det eftertragtede Højvangskvar­ter og til en attraktiv pris!

Kontakt sælger

Peter Jensen

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer