Beskrivelse af boligen

En god og gedigen lejlighed med en super indretning, der egner sig til solisten eller den studerende, der ønsker at bo roligt men tæt på byen. Her får du i hvert fald en skøn base for tilværelsen nær Danmarks andenstørste by. 

Lad os starte indenfor, hvor lejlighedens kvadratmeter folder sig ud over en veldrejet planløsning med et separat køkken, et lyst og indretningsvenligt opholdsrum og ikke mindst et rummeligt brusebadeværelse. Her er altså alt, du skal bruge, og boligen egner sig perfekt som studiebolig eller til dig, der ønsker at hoppe med på tendensen om tiny-living. 

Helt lavpraktisk træder du ind i en entré i åben forbindelse med køkkenet, og her kan alle måltider forberedes, mens der også er mulighed for at indrette en fin spiseplads. Det rummelige værelse giver derudover god plads til forskellig indretning med et lille indhak, hvor et sovehjørne f.eks. kan finde sin plads, hvortil der stadig sagtens kan være både sofa og spisebord. Vi er sikre på, at du hurtigt vil kunne finde dig til rette og skabe et rigtig hyggeligt og indbydende hjem. 

Lejligheden placerer sig øverst i en flot rødstensejendom, der ligger dejligt grønt og roligt i et attraktivt villakvarter. Denne ro kan især nydes ude på en tilknyttede græsplæne, hvor du kan invitere vennerne over til middage ved bordebænkesættene eller på den fælles terrasse. Der er ingen tætliggende bygninger omkring ejendommen, så du kan også glæde dig over et helt uforstyrret lysindfald, og som en ekstra bonus er der et stort uudnyttet loftsrum lige over lejligheden. 

Beliggenheden sætter prikken over i'et her i det stille Åbyhøj, hvor tilbuddene er mange og afstanden til Aarhus C er kort. Ja, alt til hverdagen finder du lige her i nærområdet med indkøb bare 500 meter væk og bussen, der kører lige nede om hjørnet. Fra adressen kan du derudover cykle ind til midtbyen på blot et kvarter, så Aarhus' rige kulturliv, hyggelige caféer, kulørte natteliv og forskellige butikker er alt sammen indenfor kort rækkevidde. 

Vi glæder os til møde jer på en fremvisning.

Kontakt sælger

Henrik Seidlitz

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer