Beskrivelse af boligen

Original 60’er villa, der er renoveret med nænsom hånd og stadig byder på elementer fra tiden som var engang. Villaen er velindrettet med en god planløsning og fremstår lys og imødekommende med bl.a. lyse parketgulve samt hvide lofter og vægge. De indvendige døre er de originale døre fra 1960'erne.

Boligen rummer: Entré, funktionelt bryggers, 4 gode værelser, flisebadeværelse med kar samt stort åbent køkken/alrum og stue i ét. Køkkenet er fra 2017 og fremstår derfor som nyt bl.a. med hvide elementer i højglans og flot træbordplade. Stuen har hyggelig brændeovn og store gulv-til-loft-vinduer med flere udgange til den brede træterrasse, der løber langs hele øst - og sydsiden af huset.

Huset opvarmes desuden af 2 luft-til-luft varmepumper.
Der er indlagt fibernet på adressen.

Ejendommen ligger placeret midt i en 100 år gammel æbleplantage, godt isoleret ved en grusvej med kun få naboer. Der er åbne marker på begge sider af grunden, så her er naturen helt tæt på. Hele grunden er hegnet ind så hund, høns eller måske får, frit kan rende rundt på hele grunden uden at løbe væk. Ud over at være selvforsynende med æbler, pærer, blommer og kirsebær, er der rig mulighed for at dyrke egne grønsager på den store grund.

Indkøbsmuligheder finder du i Dagli’ Brugsen i Tirstrup, der har åbent alle ugens 7 dage og er beliggende blot 3 km herfra. Samme afstand gælder for det populære Børnehus i Rosmus, der rummer både børnehave, sfo og skole. Desuden er der 40 minutters kørsel til Aarhus, 15 minutter til Ebeltoft og 20 minutter til Grenaa.

Der er i øvrigt ingen bopælspligt, så du kan også benytte huset som fritidshus eller kolonihavehus.

Kontakt sælger

Alexandra Dewez

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer