Beskrivelse af boligen

Vi emigrerede til Danmark i oktober 2022. Vi vil bestemt ikke forlade Danmark, fordi vi kan lide det alt for godt, men vi vil stadig gerne bo mindre, fordi vi planlægger at tage længere ture oftere, og vi bemærker, at vi ikke kommer rundt til resten af ​​huset, fordi vi nu har Vi har også travlt med at etablere vores eget firma. Vi har allerede købt vores nye hus (også på Sydals) og derfor udbyder vi nu vores egen bolig til salg. Overdragelsen kan finde sted omkring september eller oktober eller senere i samråd.

Vores hus er bygget i 1935 og fik tilføjet en tilbygning i 1980'erne. Taget er et tegltag. Det har 1027m2 jord og i haven er der et stort skur (100m2!), perfekt til arbejde eller opbevaring, et grøntsagsdrivhus og et nybygget havehus (2022), som vi bruger som sommergæstehus for ekstra besøgende.

Bag laden er der frugttræer. Æble, pære, blommer og kvæder. Græskar vokser foran sommerhuset.

Vi har fået brolagt dele af haven, så vi har masser af rummelige parkeringspladser. Bag skuret er der anlagt et asfalteret areal til eksempelvis en autocamper. Du har en smuk udsigt over markerne her.

Selve huset er dateret/uddateret og trænger til en god renovering, men med en kærlig hånd har dette hus et stort potentiale! Den nærmeste strand ligger 4 minutters kørsel derfra. Fra huset går man ad en smuk skovsti til næste landsby. Sønderborg by kan nås på 10 minutter og til daglig indkøb kan du nå Hørup på 3 til 4 minutter.

Der er ingen gas i huset. Vi fik installeret en helt ny pejs i slutningen af ​​december 2022 og stuen har også en varmepumpe (som allerede var i den). Huset opvarmes yderligere med elvarmere, som vi har fjernet nogle steder, men som altid kan tilsluttes igen. Vi fik også installeret en større kedel i 2022 på 120 liter. Ovenpå er der 2 rummelige soveværelser, men efter renovering kan der sagtens skabes 3 soveværelser, fordi der stadig er meget tomt bagved den ene væg. Der er også toilet med håndvask ovenpå. Med et ovenlysvindue eller et Velux-vindue vil det give et meget bedre udseende.

Køkkenet har ovn med kogeplade og fra køkkenet går du til bryggerset, som fører dig til vinterhaven, badeværelse med bruser, toilet og badekar. Vi har renoveret begge toiletter. Ved siden af ​​badeværelset har vi lavet et lille gæsteværelse og der er også plads til opbevaring. Vinduet i gæsteværelset er blevet renoveret. Resten af ​​vinduerne er stadig eksisterende vinduer og har forældede termoruder.

Så er du ikke bange for at smøge ærmerne op og gøre huset færdigt efter din smag og kan du se hvilket potentiale huset har at byde på, både inde og ude? Kontakt os venligst hurtigt!

Kontakt sælger

MB

Log ind for at kontakte sælger

Bolig Annoncer
Diskrete annoncer